Elstängselapparater & tillbehör

Ett elstängselaggregat levererar ström till ett stängsel och ger djuren som kommer i kontakt med det en kort stöt. Du får ett säkert och effektivt stängsel som även fungerar som en mental barriär för djuren. Elstängselaggregat kan vara nödvändigt att sätta upp för att hålla djuren inne i hagen.

I Harald Nyborgs sortiment hittar du ett brett utbud av elstängselprodukter, till exempel elstängselaggregat 12V och olika tillbehör till elstängsel som isolator, elstängsellina, stängselhandtag, jordkabel, jordspett och stängseltestare. El-aggregaten uppfyller de europeiska säkerhetskraven och finns i olika prisklasser och utföranden. Här kan du beställa ett nytt elstängselaggregat smidigt online med snabb hemleverans. Normal leveranstid är mellan 2–5 arbetsdagar. Ett stängsel med el håller helt enkelt djuren på rätt sida av staketet!

Välj rätt el-aggregat till stängsel

Den första frågan du ska ställa dig är vilka djur du ska stängsla. Aggregat och elstängsel finns till häst, får, grisar och andra djur och kommer i olika storlekar och styrkor. Djur reagerar olika mycket på elstötar och därför påverkar detta valet av aggregat. Djurens päls, ull och underhudsfett spelar också in när du ska välja el-aggregat. Ju mer päls, ull och fett djuren har desto starkare aggregat behöver du. På Harald Nyborg finns el-aggregat till bland annat häst, ko, gris, getter och får. Till grisar, särskilt vildsvin, behövs ofta aggregat med hög effekt medan hästar som är känsligare djur inte behöver lika mycket ström för att reagera. Ett högre spänningsvärde i volt ger ett starkare elstängsel.

Fundera även på hur stort område stängslet ska täcka, ett större område kräver mer kraft i aggregatet. Växer det mycket gräs och sly runt stängslet behöver du också ett aggregat med mer kraft. Gräs, kvistar och annat som finns i vägen kan nämligen störa strömledningen. Ett el-aggregat ansluts vanligtvis till ett uttag och genererar ström till stängseltrådarna men kan också drivas med batterier och solceller. Ett elstängselaggregat med solceller är billigt att använda under de ljusare månaderna men kan behöva kompletteras med batterier eller ett uttag under vinterhalvåret. El-aggregat som drivs av batterier eller solceller passar bäst till mindre eller mellanstora inhägnader.

Billigt el-aggregat och stängsel till din inhägnad

Välkommen att investera i ett el-aggregat och stängsel för stora och små hagar och andra inhägnader hos Harald Nyborg. Vi har elstängselaggregat till häst, kor, grisar och flera andra djur och tillsammans med tillbehör till stängsel som isolatorer, elstängsel, lina, handtag med mera får du ett säkert och bra staket. Pris och mer information om våra el-aggregat hittar du under respektive produkt. När du handlar på Harald Nyborg har du alltid snabba leveranser och 30 dagars öppet köp med returrätt. Har du några frågor om produkterna du hittar här är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.