Fårnät

Oavsett om man bor på en stor gård eller bara har bestämt sig för att hägna in ängen på baksidan av huset kommer våra fårstängsel att komma väl tillhands. Fårnät och fårstängsel gör det enkelt att begränsa ett visst område där du vill ha betande får eller andra typer av boskapsdjur. Här på Harald Nyborg hittar du ett brett sortiment av fårnät i olika utföranden och material till marknadens bästa priser. Läs vidare för att ta reda på mer!

FÅRNÄT OCH FÅRSTÄNGSEL FÖR OLIKA BEHOV

Den som äger får eller andra boskapsdjur vet hur viktigt det är med ett säkert hägn som både skyddar djuren på insidan från att ta sig ut, och djur från utsidan att ta sig in. I vår webbutik kan du välja mellan fårnät i olika höjder som hjälper dig att hålla djuren på rätt sida av staketet och som skapar en säker och trygg inhägnad. Beroende på vad du och dina får har för behov så finns det olika typer av fårnät och fårstängsel att välja bland – fårnät i galvaniserad stål passar bra för små till medelstora inhägnader där det inte ska vistas allt för många djur, medan strömförande fårnät passar bra för dig som vill säkerställa en extra hög säkerhet.
Kika under respektive produkt för att hitta ett stängsel som passar ditt användningsområde och beställ det sedan enkelt direkt i vår webbutik! Våra fårnät går att anpassa efter just ditt utrymme och de är enkla att ställa upp med hjälp av stängselstolpar som du också hittar i vårt sortiment. Välkommen att köpa ditt fårstängsel till bra pris på Harald Nyborg!