Järntråd & spänntråd

När du ska bygga ett stängsel eller stadga upp en inhägnad behöver du inte bara nät och stängselstolpar, utan även stängseltråd. Och när du vill se till att de höga solrosorna inte knäcks av på mitten i blåsten gäller det inte bara att placera dem på en vindskyddad plats, utan att även binda upp dem med en smidig spänntråd. Här har vi samlat all typ av järntråd och spänntråd som du kan tänkas behöva för dina bygg- och trädgårdsprojekt!

KÖP SPÄNNTRÅD TILL BRA PRIS PÅ HARALD NYBORG

I vår webbutik hittar du ett brett utbud av spänntråd och järntråd som gör det enkelt att binda ihop stängsel, ge stadga åt inhägnader eller för att skapa stöd till kraftiga grenar och buskar. Vi har såklart också helt vanlig ståltråd som kan komma väl till användning för en mängd olika projekt. Vi har tråd i flera olika längder, bredder och tjocklekar och de är tillverkade av hållbara material såsom stål och järn för att erbjuda en så hög slitstyrka och motståndskraft som möjligt. Titta på egenskaperna för respektive tråd för att välja ut den som bäst matchar dina behov och ditt önskade användningsområde. Vi har alltifrån tunn och smidig ståltråd på under 0,5 mm som passar perfekt för att binda upp växterna i trädgården till grov och hållbar järntråd på över 3 mm med en användningsstyrka på upp till 400-550 kg.

Oavsett om du ska bygga ett nytt hägn till fåren eller planerar att skapa en vacker vägg av klätterväxter på altanen så kommer du garanterat att hitta en passande spänntråd hos oss på Harald Nyborg! Välkommen att göra din beställning online redan idag.