Sexkantnät

Planerar du att bygga en egen hönsgård eller bara är ute efter något smidigt som kan hjälpa dig att skydda träden och växterna i trädgården? Du kanske vill sätta upp ett effektivt skydd runt odlingsrabatterna för att inte rådjuren ska komma åt och äta upp allt du har planterat? Då har du hittat helt rätt. Här har vi nämligen samlat alla våra sexkantsnät, eller hönsnät som det ofta kallas, i olika längder, höjder och maskstorlekar så att du enkelt kan köpa hem det nät som passar bäst för ditt projekt. Välkommen att göra din beställning i vår webbutik redan idag!

Billiga hönsnät av hög kvalitet

Att skaffa egna höns är riktigt populärt, kanske har du redan gjort det eller så funderar du på det. Men hur kommer det sig att så många vill ha egna höns i trädgården? Ja, det finns så klart en ekologisk faktor. Hönor lägger ägg och med egna hönor får du goda ägg, kanske inte varje dag men nästan. Perfekt att bara kunna gå ut i hönsgården och hämta ägg till frukosten eller sockerkakan. Den andra anledningen är att det är väldigt trevligt med höns som pickar runt på gården. Det är helt enkelt en rolig sysselsättning. Innan du skaffar hönor måste du välja ut en bra plats där de kan trivas och där de får det utrymme de behöver. Visste du att hönor är värmekänsliga? Se därför till att de alltid har tillgång till skugga, till exempel genom ett hönshus innanför staketet. Du ska också alltid vara noga med hygien och rengöring. En av de viktigaste delarna av en hönsgård är såklart hönsnätet eftersom det gör att hönsen inte kan smita ut och att inga andra djur kan ta sig in. Sätt gärna ett nät över hönsgården också för att hindra rovfåglar från att komma åt hönorna. Hos oss kan du köpa sexkantsnät av hög kvalitet som är enkelt att hantera och som erbjuder lång hållbarhet och hög säkerhet. Bygg ett billigt staket runt hönsgården med hönsnät från Harald Nyborg. Dessutom passar sexkantsnät för så mycket mer än att bara hägna in hönsgårdar. Det är en användbar produkt för att skydda dina växter från angrepp. Det kan också bli ett klätternät till växter eller kan du använda nätet för att skapa egna skulpturer. Vem vet – kanske bor det en konstnär i dig?

Beställ snabbt och enkelt online

Hos Harald Nyborg hittar du ett brett sortiment av sexkantsnät och hönsnät i olika höjder och utföranden till marknadens bästa priser. Här kan du till exempel köpa galvaniserat hönsnät 180 cm, ett perfekt nät till en hönsgård eller som avskärmning runt träd, häckar och odlingar. Nätet passar också bra till olika dekorationer samt stöd för isolering. Det finns också galvaniserat sexkantsnät eller hönsnät belagt med grön plast som snyggt smälter in i trädgården. Gör din beställning online hos oss och få den snabbt levererad hem till dig!