Svetsat nät/voilernät

Behöver du hägna in ett område på din mark eller i din trädgård eller är du ute efter något som kan skydda dina unga träd och växter från angrepp? Då kommer våra svetsade nät att hjälpa dig att skapa en säker och hållbar lösning. De nät du hittar hos oss på Harald Nyborg är nämligen tillverkade av slitstarka material såsom galvaniserat stål och plast och kommer från välrenommerade varumärken för att du ska kunna känna dig trygg med ditt köp. Hitta det du letar efter i vårt utbud av svetsade nät!

KÖP SVETSADE NÄT ONLINE FRÅN HARALD NYBORG

Våra galvaniserade svetsade tråddukar kan till exempel användas för att säkra ventilationsöppningar och insug eller för att skärma av unga träd och växter som är särskilt utsatta för angrepp från djur eller vädermässiga påfrestningar. Lika bra passar de om du planerar att göra en inhägnad, bur eller voljär för mindre djur och fåglar! De har helt enkelt en mängd olika användningsområden och tack vare att de kommer i olika längder, material och tjocklekar är det lätt att välja ut det nät som bäst passar dina behov.

Harald Nyborg har lång erfarenhet och stor kunskap när det kommer till verktyg, redskap och byggmaterial för projekt i hemmet eller trädgården. Vi riktar oss till hemmafixaren som vill ge utlopp för sin kreativitet och som vill hitta lösningar på sina problem och själv ta sig an sina olika byggprojekt. Titta igenom vårt utbud av kvalitativa och prisvänliga svetsade nät och läs mer om deras unika egenskaper under respektive produkt. Skulle du ha några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Harald Nyborg!