Trädgårdsdamm & pumpar

Det är något alldeles speciellt med vatten, eller hur? Tänk bara på hur solen blänker på vattenytan och vilken lugn känsla du får av porlande vatten. En trädgårdsdamm är ett vackert blickfång och det behöver inte alls vara så svårt att varken anlägga en damm och att sköta den på bästa sätt som du kanske tror. Välj ut en solig plats för din damm så kommer växter och eventuella fiskar trivas extra bra och det viktigaste av allt är ändå vilken pump du väljer till din trädgårdsdamm. En pump till en damm måste vara rätt dimensionerad till vattenmängden så att den klarar av att syresätta hela dammen.

Pumpar till dammar enkelt och billigt online

På Harald Nyborg hittar du dammpumpar till riktigt bra priser. Vi har pumpar både till den stora och den lilla trädgårdsdammen. Pumpen hjälper dig att syresätta och cirkulera vattnet i dammen så att du får en jämnare temperatur och en perfekt dammiljö med bättre levnadsvillkor för växter och fiskar med minimal algblomning. En pump till en trädgårdsdamm ska inte stängas av. Den ska vara igång alla dygnets timmar.

Välkommen att beställa en vattenpump till din damm hos oss på Harald Nyborg! Här handlar du enkelt och säkert online, alltid till riktigt låga priser och med snabba leveranser. Du vet väl om att du kan chatta med vår kundtjänst om du har några frågor om våra produkter eller din beställning. När du handlar online av oss kan du välja mellan flera olika betalningslösningar och vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp med returrätt.