Tillbehör

Gillar du att vara ute och påta och gräva i jorden har du säkert funderat över om ett växthus skulle vara ett bra komplement till odlingsrabatterna. Kanske har du redan ett växthus? Med ett växthus kan du förlänga odlingssäsongen med flera månader. Du kan komma igång med odlingarna tidigt på våren och hålla på långt in på hösten. I ett växthus är det också möjligt att odla växter som egentligen kräver ett varmare och fuktigare klimat. Du kan till exempel testa att odla meloner, persikor och gurkor. Ett växthus är också en bra plats att vinterförvara olika växter och plantor, och har du ett stort växthus kan det faktiskt också fungera som ett extra uterum. Runt alla växter är det skönt att koppla av med en god bok, ta en kopp kaffe eller bjuda familj och vänner på fika eller middag. Här på Harald Nyborg hittar du både stora och små växthus men vi erbjuder även smarta tillbehör och reservdelar till växthus. Du handlar snabbt och smidigt online med snabba leveranser och öppet köp i 30 dagar.

Clips, klämmor, skruv och krokar till växthus

För att växthuset ska fungera så bra som möjligt erbjuder vi en mängd olika tillbehör. Här hittar du även reservdelar. När något går sönder är det bra att veta att det finns delar till ditt växthus som snabbt och enkelt går att beställa online. Här finns bland annat en automatisk fönsteröppnare som hjälper till att reglera temperaturen i växthuset och som också kan sänka luftfuktigheten. Med en smart hygrometer kan du också kontrollera och mäta luftfuktigheten och det reducerar i sin tur risken för mögelangrepp och svamptillväxt. Du hittar så klart även vanliga termometrar som mäter luftens temperatur och jordtermometrar som mäter jordens temperatur här. Jordtemperaturen är bra att ha koll på för att veta när det är dags att plantera ut känsliga växter. Till glas och reservglas till växthus kan du behöva glasclips och glashållare som används för att fästa glasen. Här hittar du också klämmor till växthusglas, bultar, skruv, socklar, upphängningskrokar och hyllkonsoler till ditt växthus. Ett skuggnät är också en smart investering. Den ger effektiv skugga och skyddar dina plantor från solens starka strålar och värme. Perfekt till ditt växthus!

Prisvärda växthustillbehör till växthus online

Titta nu närmare i vår välsorterade webbutik och hitta allt du behöver till ditt växthus. Våra växthus kommer från Vitavia som är ett ledande varumärke för växthus, tillbehör och reservdelar. Med smarta tillbehör och reservdelar till växthuset kan du enkelt fixa, trixa och laga det som gått sönder. Du kan montera, laga, ordna ett bra odlingsklimat och helt enkelt se till att dina plantor trivs riktigt bra och när plantorna trivs och frodas kan du njuta av växthuset! På Harald Nyborg handlar du smidigt online. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Normal leveranstid är mellan 2–5 arbetsdagar. Välkommen!