Växthus

Växthus

Det finns många fördelar med att äga ett eget växthus. Ett växthus förlänger odlingssäsongen och du kan odla grönsaker och blommor som i vanliga fall inte klarar kalla klimat. Ett växthus kan också fungera som ett uterum för mysiga prat- och fikastunder. Här har vi samlat ett stort sortiment av växthus från Vitavia. Vitavia är ett ledande varumärke för växthus tillverkade i hög kvalitet och erbjuder växthus i flera olika storlekar och utformningar.

Växthus i olika modeller och storlekar

När du beställer ett växthus från Vitavia kan du vara säker på att få ett växthus som kommer att leva upp till dina förväntningar. Växthusens ramar är tillverkade i anodiserad aluminium för ett enkelt och smidigt underhåll. Ramarna kommer i olika färger så att du kan välja ett växthus som passar in i din trädgård. Det finns miniväxthus som passar den lilla trädgården, kolonilotten och balkongen, till exempel väggväxthus som placeras mot en vägg eller Gaia växthus som placeras över en pallkrage, men det finns även riktigt stora växthus som fungerar både som en odlingsplats och ett uterum. Kolla gärna in Vitavias eleganta växthus med rundade takfotsvinklar och det stora vinkelformade växthuset som ger känslan av ett orangeri.

När du köper ett växthus från Vitavia ingår en bruksanvisning för enkel montering och till växthuset finns även en sockel som går att beställa till så att det står rakt och stadigt. Vitavia erbjuder även olika tillbehör som automatisk fönsteröppnare, termometrar och mycket mer. Välkommen att beställa ett hemfint växthus från Vitavia från Harald Nyborg! Vi erbjuder alltid snabba leveranser och öppet köp med fria returer.