Växthus

Önskar du ibland att du bodde i ett varmare klimat så att du kunde odla precis vilka grönsaker, frukter och blommor du ville? Detta är möjligt om du investerar i ett kvalitativt och isolerande växthus! Här på Harald Nyborg hittar du ett brett sortiment av både socklar, tillbehör och färdiga växthus i olika storlekar från den välrenommerade tillverkaren Vitavia.

ODLA FRUKT, GRÖNSAKER OCH BLOMMOR I VÅRA PRISVÄRDA VÄXTHUS

Oavsett om du behöver mer plats för dina tomatplantor eller om du vill börja odla tropiska frukter och växter så är ett växthus en god investering. Ett växthus fungerar helt enkelt som en isolerande och skyddande bostad för dina planteringar och gör det lättare att upprätthålla en varmare temperatur och högre luftfuktighet. Vi har både kompletta plastväxthus som du enkelt kan montera på önskad plats i trädgården samt stabila socklar och kvalitativa tillbehör som gör att du enkelt kan anpassa växthuset efter dina önskemål.

Titta närmare i vår välsorterade webbutik för att välja ut ett växthus i den storlek som passar dig och läs mer under respektive produkt för att ta reda på dess egenskaper och för att se vad som ingår. De mindre modellerna är ett bra val om du inte har så mycket plats i trädgården, men ändå vill kunna njuta av en trevlig grönsaksodling. Väljer du ett större växthus så kan det även användas som ett mysigt uterum med trädgårdsmöbler där du kan förlänga utesäsongen. Harald Nyborg erbjuder ett stort och prisvärt sortiment av Vitavias växthus i olika storlekar, material och utföranden. Välkommen att handla hos oss!

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-30 av 87

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-30 av 87

Sida
per sida