VÄXTHUS DIANA 11,5 KVM ALU

VÄXTHUS DIANA 11,5 KVM ALU

VÄXTHUS DIANA 11,5 KVM ALU

Växthus Diana 11,5 m² i anodiserad aluminium är ett elegant växthus med rundade takfotsvinklar som skapar ett stort och rymligt växthus med optimal planteringshöjd. Det har dubbla skjutdörrar upphängda på hjul för lätt öppning och stängning.

  • Mått: B 257 cm x L 446 cm
  • Totalhöjd utan Sockel: 254 cm
  • Fönstertyp: Glas 3 mm
  • Färg, stomme: Aluminium 
Ordinarie pris 22 479,00 kr Specialpris 17 479,00 kr
Beställningsvara - Normal leveranstid 3-4 veckor
Art.nr
55146
Mer information
EAN0
LagerstatusBeställningsvara
Beställningsinformation3-4 veckor
NamnVÄXTHUS DIANA 11,5 KVM ALU
Art.nr55146
Vikt0.000000

Växthus Diana 11,5 m² i anodiserad aluminium är ett elegant växthus med rundade takfotsvinklar som skapar ett stort och rymligt växthus med optimal planteringshöjd. Det har dubbla skjutdörrar upphängda på hjul för lätt öppning och stängning. Diana levereras med tillskuret glas och solbeständiga akrylskivor till takfotsrundningen. Växthuset har 4 öppningsbara takfönster.

Under den varma perioden är det nödvändigt att hålla temperaturen i växthuset nere. Diana 11,5 kvm växthus har 4 ventilationsfönster som standard i taket. Takkonstruktionen är förstärkt med horisontella stag som är en bra försäkring mot snö och blåst.

Diana växthus levereras som en komplett byggsats för eget montage.

Följande ingår:
- Stomme av underhållsfria anodiserade aluminiumprofiler
- 3 mm glas i delade färdigskurna rutor
- Svängda rutor av UV-beständig akrylplast
- Infästning av glaset med clips av trådmodell i galvaniserat stål
- Dubbla lättgående skjutdörrar upphängda på kullagrade hjul
- 4 takfönster 61 x 61 cm med manuell öppning

Till alla Vitavias växthus finns en speciell sockel i lackat stål att beställa. Sockeln ger en stadig bas åt växthuset. Sockel ingår ej.

Vitavia har även andra tillbehör såsom tex automatisk fönsteröppnare, aluminiumbord, fällbara bord och hyllor, termometrar och mycket mer.

Det är möjligt att köpa till fler ventilationsfönster, jalusifönster och automatiska fönsteröppnare. Med automatiska fönsteröppnare öppnas och stängs fönstren helt automatiskt. Fönsteröppnarna drivs av solenergi och kan justeras att öppna vid olika temperaturer. Vitavia har även andra tillbehör såsom tex aluminiumbord, fällbara bord och hyllor, termometrar och mycket mer. Tillbehören ingår ej.

Fakta:

Varumärke Vitavia
Area (m²) 11,5
Typ Växthus
Färg, stomme Aluminium
Material,stomme Aluminium
Fönstertyp Glas 3 mm
Mått B 257 cm x L 446 cm
Takventialtion Ja, 4 st
Antal sektioner 7
Total höjd utan sockel 254 cm

Anodiserad aluminium Anodiseringen ökar motståndskraften mot korrosion och slitage samtidigt som ytan blir smutsavvisande och känns behaglig att beröra.

No Related Posts