VÄXTHUS SIRIUS 13,0 GRÖN+CREST

VÄXTHUS SIRIUS 13,0 GRÖN+CREST

VÄXTHUS SIRIUS 13,0 GRÖN+CREST

Växthus Sirius 13 m² är ett vackert vinkelhus, med ständig sommar inuti, och som även kan användas som orangeri. Den generösa takhöjden på 2,52 meter ger plats för högväxande arter och floristisk rikedom. Denna modell har grönlackerad, kraftig anodiserad aluminiumstomme och är utrustad med 4 öppningsbara takfönster.

Cresting (takornament) ingår i denna leverans!

  • Mått: 384 x 384 cm
  • Sidohöjd: 157 cm
  • Totalhöjd utan sockel: 252 cm
  • Fönstertyp: Glas 3 mm
  • Färg, stomme: Grön
45 879,00 kr
Tillgänglighet: I lager
Art.nr
55298

Växthus Sirius 13 m² är ett stort, vinkelformat glashus som även kan användas som orangeri. Den generösa takhöjden på 2,52 meter ger plats för högväxande citrusträd och floristisk mångfald. Huset är producerat i anodiserade aluminiumprofiler och är avsett för hobbybotanikern som är ute efter något exklusivt.

Växthuset/orangeriet levereras med 3 mm härdat glas i hela banor som fastgörs med gummilister. På så sätt slipper man clipsen och får en utsökt konstellation utan skarvar i glasen. Sirius har dubbla skjutdörrar med valfri placering på någon av de tre gavlarna. För nödvändig ventilation under varma perioder finns 4 manuellt öppningsbara takfönster.

Levereras med:
- 1 st. skjutbar dubbeldörr med glidstopp
- 3 mm härdat glas i hela banor
- 4 st. takfönster med manuell öppning
- Cresting (Takornament)

Till alla Vitavias växthus finns en särskild sockel i lackat stål Sockel ingår ej.

Det är möjligt att beställa kompletterande tillbehör som ventilationsfönster, jalusifönster och fönster med autoöppning. De automatiska fönstren drivs av solenergi och kan ställas in att öppnas vid olika temperaturer. Vitavia har även andra externa tillbehör som aluminiumbord, fällbara bord och hyllor, termometrar och mycket mer. Tillbehören ingår ej.

Fakta:

Varumärke Vitavia
Area (m²) 13,0
Typ Växthus
Färg, stomme Grön
Material, stomme Aluminium
Fönstertyp Glas 
Mått B 384 cm x L 384 cm
Sidohöjd 157 cm
Takventilation Ja, 4 st.
Form Vinkelformat
Total höjd utan sockel 252 cm

Anodiserad aluminium Anodiseringen ökar motståndskraften mot korrosion och slitage samtidigt som ytan blir smutsavvisande och känns behaglig att beröra.  

Mer information
EAN8718696743034
LagerstatusBeställningsvara
NamnVÄXTHUS SIRIUS 13,0 GRÖN+CREST
Art.nr55298
Vikt0.000000

No Related Posts