VÄXTHUS URANUS 9900 GRÖN/GLAS

VÄXTHUS URANUS 9900 GRÖN/GLAS

VÄXTHUS URANUS 9900 GRÖN/GLAS

Växthus Uranus 9,9 kvm är för dig som drömmer om ett härligt uterum med plats för odling av höga växter som exempelvis tomatplantor, gurka eller citrusträd. Den generösa sidohöjden gör det möjligt att skapa en mysig grön oas med utrymme för flera olika växter på samma yta. Som standard har växthuset öppningsbara takfönster och lättgående dubbla skjutdörrar.

  • Mått: B 257 cm x L 383 cm
  • Totalhöjd utan sockel: 248 cm
  • Sidohöjd: 151 cm
  • Fönstertyp: Glas
  • Färg, stomme: Grön
Ordinarie pris 25 679,00 kr Specialpris 17 379,00 kr
Beställningsvara - Normal leveranstid 3-4 veckor
Endast 2 kvar
Art.nr
55263
Mer information
EAN7315550154039
LagerstatusBeställningsvara
NamnVÄXTHUS URANUS 9900 GRÖN/GLAS
Art.nr55263
Vikt0.000000

Med Uranus 9,9 kvm får den kräsna hobbybotanikern ut lite mer av sitt växthus. Den generösa sidohöjden ger plats för mångfaldig odling och skapar en oas för avslappnande stunder i spirande grönska. Växthuset har låsbara, lättgående skjutdörrar upphängda på kullagrade hjul och kan monteras med valbar öppningssida. Uranus växthus är försett med förstärkta fogar och horisontella stag som gör huset motståndskraftigt i snö och blåst. Taket har öppningsbara fönster för nödvändig ventilation under varma dagar.

Uranus växthus levereras som en komplett byggsats för eget montage.

Detta ingår:

- Stomme av underhållsfria anodiserade, grönlackade aluminiumprofiler.
- Förstärkningsstag i tak och sidor.
- Hörnbeslag för extra styrka.
- 3 mm delat glas.
- Infästning av skivorna med clips av trådmodell i rostfritt stål.
- Dubbla lättgående skjutdörrar på kullagrade hjul.
- 4 st. takfönster med manuell öppning.
- Integrerade takrännor för avledning av regnvatten.

Uranus-serien innehåller flera typer av växthusmodeller varav alla är konstruerade med anodiserade aluminiumprofiler. Välj mellan varianter med glas, polykarbonat eller kombinationen polykarbonat i taket och glas till resten av växthuset. Alla Uranus-modeller kan levereras med grönlackerade profiler. Modellerna 9,9 och 11,5 kan också levereras med svartlackerad stomme.

Till alla Vitavias växthus finns en stålsockel att beställa separat. Sockeln utgör ett stabilt fundament och underlättar resten av monteringen. Sockel ingår ej. Vitavia erbjuder komplimenterande tillbehör som fönster med automatisk öppning och stängning, aluminiumbord, fällbara bord och hyllor, termometrar. Det går även att köpa till fler externa ventilationsfönster och jalusifönster. Tillbehören ingår ej.

No Related Posts