VÄXTHUS VENUS 5,0 ALU+SOCKEL

VÄXTHUS VENUS 5,0 ALU+SOCKEL

VÄXTHUS VENUS 5,0 ALU+SOCKEL

Växthus Venus 5,0 är ett rum där det alltid är sommar och där du kan skapa en egen liten grön oas. Perfekt för hobbyodlaren som vill odla grönsaker och kryddor i trädgården eller på altanen. Denna modell har omålad stomme i anodiserad aluminium och levereras med en sockel som ger ett stadigt fundament till växthuset.

  • Mått: B 193 cm x L 257 cm
  • Totalhöjd utan Sockel: 197 cm
  • Fönstertyp: Glas 3 mm
  • Färg, stomme: Omålad aluminium
Ordinarie pris 9 779,00 kr Specialpris 7 579,00 kr
Beställningsvara - Normal leveranstid 3-4 veckor
Art.nr
55325

Detta växthus, på 5 kvm är precis lagom stort för hobbybotanikern som vill prova på småskalig odling av grönsaker, kryddor eller blommor. Det levereras med glas, består av 4 sektioner med omålad stomme i anodiserad aluminium. Dess enkla skjutdörr är upphängd på hjul för lätt öppning och stängning. Dörren kan placeras med öppning åt höger eller vänster och spärras i mellanläge för ventilation.

Venus Växthus är anpassat för svenska väderförhållanden. Det har 1 ventilationsfönster i taket för nödvändig ventilation under varma dagar och dörren kan spärras på glänt för ytterligare luftinströmning. Takkonstruktionen är förstärkt med horisontella stag som är en bra försäkring mot snö och blåst.

Följande ingår:

- Sockel som utgör ett stabilt fundament till växthuset

- Stomme av underhållsfria anodiserade aluminiumprofiler

- Förstärkningsstag i tak

- 3 mm glas i delade färdigskurna rutor

- Infästning av glaset med clips av trådmodell i galvaniserat stål

- En enkel lättgående skjutdörr upphängd på kullagrade hjul

- 1 st. takfönster 61x61 cm med manuell öppning

- Integrerade takrännor för avledning av regnvatten

Venus-serien består av 4 modeller som alla är tillverkade av starka, anodiserade aluminiumprofiler - från 3 sektioner = 3,8 m² upp till 6 sektioner = 7,5 m². Alla Venus-modeller finns med gröna, svarta eller omålade aluminiumprofiler. Det finns även Ida-modeller med halvgenomskinlig polykarbonat. Alla växthus i Venus-serien har 1 lättgående skjutdörr upphängd på kullagrade hjul. Venus 3,8 kvm samt 5,0 kvm har 1 ventilationsfönster i taket medan de två större har 2 st.

Det är möjligt att köpa till fler ventilationsfönster, jalusifönster och dörrar med automatisk öppning. Med automatisk fönsteröppning, som drivs av solenergi, kan fönstren justeras att öppnas vid olika temperaturer. Detta är en bra funktion för att hålla temperaturen i växthuset nere under varma sommardagar. Vitavia har även andra tillbehör såsom tex aluminiumbord, fällbara bord och hyllor, termometrar och mycket mer. Tillbehören ingår ej.

Fakta:

Varumärke Vitavia
Area (m²) 5,0
Typ Växthus
Färg, stomme Aluminium
Material,stomme Aluminium
Fönstertyp Glas 3 mm
Mått B 193 cm x L 257 cm
Takfotshöjd 124 cm
Takventilation Ja, 1 st
Antal sektioner 4
Total höjd utan sockel 197 cm

Anodiserad aluminium Anodiseringen ökar motståndskraften mot korrosion och slitage samtidigt som ytan blir smutsavvisande och känns behaglig att beröra.

Polykarbonat
En termoplast med exceptionell hållbarhet.

Mer information
EAN8718696703113
LagerstatusBeställningsvara
NamnVÄXTHUS VENUS 5,0 ALU+SOCKEL
Art.nr55325
Vikt0.000000

No Related Posts