Fräsjärn & hålsåg

Vad du än har för spännande hantverksprojekt på gång så finns vi på Harald Nyborg till hands med produkterna som gör jobbet enklare. Här har vi samlat ett brett sortiment av fräsjärn och hålsågar för arbeten i bland annat kakel, plåt, tegel och metall.

Oavsett om du ska fräsa raka linjer, bokstäver, cirklar eller skapa precisa dekorkanter hittar du vad du söker här. Vi ser till att du är fullt utrustad för att kunna förverkliga alla dina skaparidéer genom att erbjuda billiga och bra verktyg och tillbehör.

Professionella fräsjärn och hålsågar till låga priser online

Vill du gravera i keramik, såga i gipsskivor eller fräsa bokstäver i trä? Vi erbjuder professionella verktyg som gör jobbet snabbt och enkelt. Med en hålsåg från Harald Nyborg kan du hitta på mycket roligt. En hålsåg kan borra hål i tegel, kakel, klinker, sten, lättbetong, plåt och glas, och du använder den när du ska borra större hål. Du kanske behöver borra ett hål för ett avloppsrör, ett hål bakom tv:n för att samla upp alla sladdar och kablar eller ett hål för ventilationen i badrummet eller tvättstugan. Med en hålsåg klarar du det utan problem. Du kan enkelt byta storlek på borren beroende på vad du ska göra. Här hittar du hållborr i olika storlekar. Vilken storlek på borrhål söker du? 27 mm, 62 mm, 70 mm eller kanske 152 mm?
Fräsjärn behöver du när du ska fräsa spår och få till snyggt fasade kanter. Det kan användas både för funktion och dekoration, och du kan göra allt från skärbrädor och namnskyltar till nya fogar och snygga profiler på golvlister. En fräsjärnssats med fräsjärn i olika storlekar ger dig många alternativ. Med en rundfräs kan du göra avrundade kanter på bord och hyllor, men det finns också kvartstavsfräsar, profilfräsar och falsfräsar. Se till att förvara fräsarna ordentligt så att de inte får hack i sig och blir slöa.

Köp tillbehör till elverktyg smidigt på Harald Nyborg

Beställ hantverkshålsågar som klarar hårda material, ett professionellt hålsågset eller stift till en gravyrmaskin för arbete i metall och glas. Letar du ett fräsjärnsset som levereras i en praktisk aluminiumlåda hitta du det också. Med olika tillbehör till dina elverktyg kommer du att kunna få ut maximal effekt av dem. Förutom fräsjärn och hålborr hittar du bland annat också bits, sågklingor och slipband här. Självklart erbjuder vi också elverktyg av god kvalitet som till exempel borrmaskiner, skruvdragare och olika multiverktyg som passar både hemmafixaren och den professionella hantverkaren.
Beställ fräsjärn och hålsågar snabbt och enkelt online. Lägg de tillbehör du önskar i varukorgen och i nästa steg väljer du det betalningsalternativ som passar dig bäst. Vi skickar din beställning med en snabb leverans och självklart får du också 30 dagars öppet köp.