Kap- & slipskivor

På Harald Nyborg finns ett stort utbud av maskin- och verktygstillbehör. Här hittar du allt du behöver för dina projekt, oavsett om du är en hobbysnickare eller en professionell hantverkare. Här har vi samlat slipskivor och kapskivor till vinkelslip för alla slags arbeten. Letar du efter en diamantkapskiva för vinkelslip eller kanske en lamellslipskiva? Perfekt! På Harald Nyborg beställer du snabbt och smidigt online, och som alltid har vi låga priser på alla produkter utan att du behöver kompromissa med kvaliteten.

Kapa och skära i hårda material

En vinkelslip använder du när du ska kapa, skära och slipa i till exempel sten, betong, plast och metall. Det ger ett snyggt snitt och det är mycket enklare än att såga för hand. Använd helt enkelt olika kapskivor och låt maskinen göra jobbet! Vilken kapskiva till din vinkelslip du ska välja beror på uppgiften du ska göra och vilket material du arbetar med. En kapskiva i diamant klarar riktigt tuffa jobb. Det är en kapskiva som du kan använda exempelvis till asfalt, sten, tegel, marmor och granit. Den klarar också kakel om du ska renovera köket eller badrummet. En diamantklinga ger ett fint och exakt snitt. Här finns också ett stort utbud av kapskivor för alla typer av stål och metall. När du använder din vinkelslip och olika kapskivor är det viktigt att du också använder nödvändig skyddsutrustning. Handskar, mask och skyddsglasögon är till exempel bra för att skydda ansiktet och kroppen.

Välj rätt slipskiva

Det finns många olika slipskivor att välja mellan. Här hittar du slipskivor med både grova och fina kornstorlekar. Till vissa arbeten kan du också behöva flera olika skivor innan du får det resultat du önskar. En slipskiva till vinkelslip kan klara exempelvis sten, metall och stål. Vi erbjuder bland annat lamellslipskivor för slipning av järn och stål. Du kan också sätta fast en grovrengörare på vinkelslipen när du vill få bort färg, lack och rost. Du kan också använda slip till en borrmaskin. Tänk på att det också är viktigt att använda mask och skyddsglasögon, precis som när du arbetar med kapskivor, för att inte riskera skador. När du har avslutat arbetet är det bra att torka av maskinen du har använt och få bort så mycket damm som möjligt.

Kap- och slipskivor till vinkelslip – lågt pris hos Harald Nyborg

Beställ slitstarka och hållbara kap- och slipskivor på Harald Nyborg. Här hittar du flera olika modeller som klarar många typer av material. Genom att klicka på en produkt kan du läsa mer om vad just den passar bra till. Med rätt kap- och slipskivor kommer jobbet att gå både snabbare och enklare! Utforska vårt utbud och köp de tillbehör till dina elverktyg du behöver tryggt och säkert online. Vi erbjuder bra priser och snabba leveranser – välkommen!