Mitsutomo - 18V system

EN FÖR ALLA!

Här hittar du ett brett utbud av högpresterande batteriverktyg som ger dig maximal frihet när du arbetar. Med Mitsutomo 18V-serien kan du använda samma batteri för alla maskiner. Du kan alltså kombinera produkterna som du vill, vilket ger dig ett flexibelt system som kan utökas för att passa alla arbetsuppgifter. Batterierna finns i två olika styrkor, 2,0 Ah och 4,0 Ah, och du hittar även laddare som passar för båda styrkorna. Mitsutomos maskiner är ett utmärkt val för dig som letar efter bra batteridrivna verktyg till ett bra pris och som vill att det ska vara enkelt att utöka din utrustning med tiden. Välj bland häftpistoler, sticksågar, häcksaxar, borrhammare och multiverktyg från en och samma serie och se fram emot att kunna utföra arbetet effektivt och med precision. Välkommen att beställa dina produkter från Mitsutomo till bra pris hos oss på Harald Nyborg!

VERKTYG FRÅN MITSUTOMO

När det är dags att röja i trädgården eller sätta igång med ett nytt byggprojekt är det viktigt att vara utrustad med rätt verktyg och redskap för att arbetet ska gå smärtfritt. Idag erbjuder marknaden mängder av smarta batteri- och elverktyg som ger dig den kraft du behöver för att såga, skära, borra, polera och spika med lätthet. Det är inte bara betydligt skonsammare för kroppen, utan kommer också att spara dig otroligt mycket tid jämfört med verktyg som inte är eldrivna. Mitsutomo är experter på just batteriverktyg och erbjuder ett brett sortiment av olika typer av maskiner och tillbehör som passar för såväl trädgårds- som byggarbeten. Här hittar du deras populära 18V-serie där alla maskiner kan kopplas till samma batteri, vilket gör att du kan bygga upp ditt alldeles egna system av verktyg. Du som ska rensa upp i trädgården på våren kommer till exempel ha stor nytta av deras häcksax och trimmer, medan deras skruvdragare, tigersåg, cirkelsåg, sticksåg, vinkelslip och mutterdragare är sådana verktyg som är bra att ha till hands för en mängd olika typer av projekt. De fungerar med batterier i två olika styrkor, 2,0 Ah och 4,0 Ah, och när dessa är urladdade är det bara att ladda dem i den tillhörande laddaren och sätta igång igen!

KÖP MITSUTOMOS 18V-SERIE HOS HARALD NYBORG

Bläddra runt bland batteriverktygen och tillbehören från Mitsutomo i vår webbutik och läs mer om deras unika egenskaper på respektive produktsida. Du väljer själv vilket batteri du vill köpa till och alla maskinerna täcks av vår utökade produktgaranti på tre år. Skulle du ha några frågor om verktygen är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på chatt eller mejl – vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig vidare! Köp dina nästa batteriverktyg från Mitsutomo hos oss på Harald Nyborg och se fram emot effektivare trädgårds- och byggarbeten med mer precision!