Sågar

Vad du än har för spännande hantverksprojekt på gång hittar du verktygen som gör jobbet enklare hos oss på Harald Nyborg. Här har vi samlat ett brett sortiment av prisvärda sågar i olika storlekar och utföranden. Här kan du till exempel köpa en billig sänksåg, vedsåg, cirkelsåg, kapsåg, bandsåg eller kap- och gersåg av olika kända varumärken. Vi erbjuder helt enkelt flera olika modeller av elektriska sågar till riktigt bra priser. Naturligtvis har vi även tillbehör som exempelvis klinga till sticksåg och styrskena till sänksåg. Alla våra produkter beställer du smidigt på nätet. Du väljer själv hur du vill betala din beställning och vi ser till att den levereras hem till dig med en snabb och pålitlig leverans.


Vilken såg ska jag välja?

Vilken elektrisk såg du ska välja beror på vad du ska använda den till och vilket material du ska arbeta med. Med en cirkelsåg kan du till exempel såga träpaneler och plankor men när du vill arbeta med mindre detaljer kan en sticksåg vara ett bättre alternativ. Alla elsågar du hittar i vårt sortiment är tillverkade av hög kvalitet. De är enkla att arbeta med och ser till att du får ditt projekt klart både snabbare och mer säkert. Fördelen med vilken elektrisk såg du än väljer jämfört med en såg som du sågar med för hand är att elverktyg ger dig både högre hastighet och bättre precision. Vanligtvis kan du också justera sågdjup och vinkel med en elektrisksåg vilket gör jobbet mycket enklare och ger ett mer exakt snitt. 

Några olika typer av elektriska sågar

Att sågbladet i en cirkelsåg är cirkelformat hörs på namnet. Med en cirkelsåg kan du såga raka och långa spår. Du ställer enkelt in hur djupt du vill att sågen ska såga. Du kan också ställa in cirkelsågens blad i olika vinklar och på så sätt få till snygga hörn. Kap- och geringssågen är en mycket mångsidig såg med flera funktioner. Den fungerar som en cirkelsåg och används för att kapa brädor och plankor. Du kan också såga i olika vinklar med en kap- och gersåg. På Harald Nyborg kan du köpa en mycket prisvärd kap- och gersåg. Har du riktig tur kan du till och med hitta en kap- och gersåg billigt på rea. Ska du såga raka linjer eller figursåga ska du satsa på en sticksåg. Den kan användas i både trä och plast, och det finns ingen annan såg som kan göra så fina kurvor som en sticksåg.

Billiga sågar hos Harald Nyborg

När du tittar i ditt garage eller i din snickarverkstad ser du alldeles säkert flera klassiska sågar upphängda på verktygstavlan. Låt dem hänga där! Köp istället en elsåg på Harald Nyborg och få sågjobbet gjort snabbt och lätt. Det sparar dig ömma axlar och armar samt tid och energi – och så är det mycket roligare att använda ett elverktyg jämfört med vanliga handverktyg.