Hammare, släggor & stämjärn

Dags att komplettera verktygslådan? Hos oss på Harald Nyborg hittar du ett brett sortiment av hammare, släggor och stämjärn av god kvalitet. Oavsett om du ska spika upp en hylla eller snickra brädor till bygget så hittar du verktygen för ett smidigare arbete här.

Vi har stämjärnsats med bekvämt och kraftigt grepp och snickarhammare med förnicklat skaft och gummihandtag. Och om du letar efter ett smidesstäd eller en murhammare till sten- och murararbeten har du också kommit rätt. Med vårt sortiment av praktiska verktyg få du de bästa förutsättningarna för att lyckas med ditt byggprojekt.

Hammare, släggor & stämjärn för alla slags snickarprojekt

Vad du än har för spännande projekt så finns Harald Nyborg till hands med produkterna som gör det smidigare och roligare. Kanske ska du bygga en bastu på tomten eller så arbetar du med hobbysmide på fritiden? Vi har smideshammare, bänkhammare och mejselhammare i olika storlekar och utföranden. Vare sig du är en riktig proffshantverkare eller bara vill utföra ett fritidsarbete snabbt och enkelt, så har vi redskapen för dig. Kika på vårt utbud av kvalitativa handverktyg och missa inte våra finfina kampanjer som dyker upp med jämna mellanrum!