Hylsnyckelsatser

Varje hantverkare och hemmafixare behöver en hylsnyckel i verktygslådan för att kunna ta sig an små som stora projekt i hemmet eller trädgården. Hylsnycklar är nämligen att samlingsnamn för en mängd olika fasta nycklar som du kan använda för att dra åt och lossa muttrar och skruvar. I vår webbutik hittar du dessutom prisvärda hylsnyckelsatser som inkluderar flera olika nycklar och storlekar så att du kan välja just den du behöver för stunden. Utrusta din verktygslåda med rätt tillbehör från Harald Nyborg!

Praktiska hylsnyckelsatser för hemmafixare och hantverkare

I och med att både muttrar och skruvar kan se otroligt olika ut är det bra att ha en större uppsättning av fasta nycklar för att alltid kunna vara rätt utrustad. Med hjälp av våra hylsnyckelsatser kommer du att kunna välja ut den nyckel som du behöver för just den typ av skruv eller mutterhuvud som du har framför dig och riskerar därför aldrig att behöva ta en ofrivillig paus mitt i arbetet. Hylsnycklar inkluderar alltifrån fasta skruvnycklar, U-ringnycklar, ringnycklar, ledhylsnycklar, sexkantnycklar och tolvkantsnycklar och de set du hittar i vår webbutik ger dig flera bits, hylsor, skaft och förlängningar att växla mellan.
Oavsett om du ska dra åt en sexkantig mutter eller lossa en sexkantig skruv så kommer en hylsnyckel att komma väl till hands. Köp en hylsnyckelsats för en helt ny uppsättning eller komplettera din existerande med ett nytt spärrhandtag eller hylsa – hos Harald Nyborg hittar du just de verktyg som du är ute efter till marknadens bästa priser. Håll gärna utkik efter våra finfina kampanjer som dyker upp med jämna mellanrum!