Mätverktyg

För att du ska kunna genomföra dina byggprojekt i hemmet eller trädgården på ett effektivt sätt och kunna räkna med ett korrekt slutresultat är det viktigt att vara utrustad med bra mätverktyg.

I vår webbutik hittar du alltifrån vattenpass, måttband och tumstockar till infraröda termometrar, lasermätare och digitala skjutmått för att du enkelt ska kunna mäta såväl avstånd som lutningar och temperaturer. Köp dina mätverktyg till bra priser online hos Harald Nyborg!

Köp vinkelmätare, vattenpass, tumstockar och andra mätverktyg online

Behöver du kunna säkerställa att hyllan du monterar sitter helt rakt, att du sågar exakt lika långa reglar eller behöver du mäta temperaturen på ytterväggen eller vid fönstren? Då kommer våra mätverktyg att komma väl tillhands. Oavsett om du behöver kontrollera temperatur, avstånd eller lutningar så kommer du att kunna hitta det mätverktyg du söker hos oss. Vi erbjuder produkter från välrenommerade varumärken till marknadens bästa priser för att säkerställa att såväl hemmafixare som hantverkare ska kunna göra sin verktygslåda komplett.
När du ska renovera, bygga nytt eller sätta upp en ny möbel hemma är det otroligt viktigt att kunna mäta ut exakta mått för att få ett så bra slutresultat som möjligt. Den klassiska linjalen, måttstocken och måttbandet har funnits med oss så länge vi kan minnas, medan det under de senaste årtiondena har tillkommit modernare verktyg som mäter avstånd eller temperaturer med hjälp av laser. Hos oss på Harald Nyborg kan du välja bland både klassiska och moderna verktyg av hög kvalitet och enkelt beställa dem online i vår webbutik. Välkommen!