Plåt- & geringssaxar

När du ska kapa lister, slangar och rör har vi redskapen som gör arbetet enkelt och smidigt. Här hittar du gerings- och bultsaxar, starka avbitartänger och plåtsaxar. En stadig och bra sax eller tång är ett multifunktionellt verktyg med många olika användningsområden. Det finns också saxar och tänger anpassade efter olika arbetsområden.

Kraftiga plåt- och geringssaxar för kapning av hårda material

En plåtsax är ett bra verktyg att använda när du ska kapa plåt. Det kan kanske kännas som ett nästan omöjligt uppdrag att skära i plåt, men det är den inte. Du behöver helt enkelt bara en bra plåtsax. Det finns plåtsaxar i många olika storlekar och modeller. Det är bra om plåtsaxen har ett bekvämt handtag för ett säkert grepp. Här hittar du till exempel en plåtsax som du kan använda för kurvklippning i tunna plattor och plåtband. Vi erbjuder också ett plåtsax-set för höger, vänster och rak klippning. Plåtsaxarna har ett bekvämt grepp och ett räfflat skär som inte glider under klippningen. Saxarna kan användas i exempelvis metallplattor, hårdplast, papp eller läder. Har du tappat bort nyckeln till hänglåset kan du behöva en bultsax. En bultsax fungerar som en stor avbitartång och har en smart konstruktion som ger mer kraft än en vanlig tång eller avbitare. Bultsaxen har ett långt handtag som också förenklar arbeten på ställen som annars är svåra att nå. Bultsaxen kan du använda om du inte får upp ett trasigt hänglås men du kan också använda den till andra lås och kedjor. Letar du efter verktyg för att kapa lister eller rör kanske det är en geringssax du behöver. En geringssax kan enkelt ställas in i olika vinklar och kan användas på till exempel trä. Multifunktionella geringssaxar klipper smidigt av olika typer av hårda material. Perfekt till kapning av lister, rundstavar, slangar och PVC-rör! Ska du såga till många bitar i olika vinklar och längder kan det vara bättre att investera i en geringssåg. I en geringssåg ligger själva sågen i ett stadigt stativ som du enkelt ställer in i olika vinklar och du kommer att kunna såga med stor precision.

Plåtverktyg – billigt och smidigt online på Harald Nyborg

Vi ser till att du är utrustad för alla dina projekt genom att erbjuda bra produkter som gör jobbet enklare och roligare. Här hittar du verktyg för att kapa i plåt och verktyg för att knipsa rör, ståltråd och slangar. Vi erbjuder också många andra handverktyg och verktygssatser som passar både hantverksproffset och hobbysnickaren. Här hittar du bland annat olika tänger, hammare, skruvmejslar och skiftnycklar. Du beställer smidigt online – alltid till marknadens bästa priser och med snabba leveranser. Förutom bra verktyg till bra priser erbjuder vi även finfina kampanjer som dyker upp med jämna mellanrum på vår hemsida och/eller i vårt nyhetsmail, om du prenumererar på detta. Gör du det inte redan så passa på att skriver upp dig så missar du aldrig en bra deal!