Skruvstycke

Vi på Harald Nyborg vill att du ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas med dina hantverksprojekt. Därför erbjuder vi rejäla handverktyg som gör arbetet enklare och smidigare. Här hittar du skruvstycken i olika storlekar och utföranden. Oavsett om du behöver ett kraftigt och stabilt skruvstycke, ett maskinskruvstycke till en fräsmaskin eller pelarborrmaskin eller om du letar efter en liten skruvtving med spärr hittar du vad du söker här.

Håll hårt i dina projekt med skruvstycken

Ett annat ord för skruvstycke är skruvstäd. Ett skruvstycke eller skruvstäd använder du för att hålla fast det du ska arbeta med. När materialet inte kan flytta sig blir det både enklare och säkrare att arbeta. På ett skruvstycke finns två klaffar med räfflade ytor som kan öppnas och stängas. Du drar enkelt åt klaffarna med ett praktiskt handtag när du ska spänna fast materialet som du ska arbeta med. När jobbet är klart lossar du lika enkelt klaffarna igen. Tänk på att mjuka material som till exempel trä kan få märken i sig av klaffarna. Använd därför gärna något som skyddar träet när du spänner fast det.

Ett skruvstycke kan du till exempel använda när du ska såga, limma eller borra – helt enkelt när det du ska arbeta med måste ligga stadigt. Skruvstycket monterar du fast i en hyvelbänk eller snickarbänk. De flesta skruvstycken skruvas fast på arbetsbänken. De sitter alltså fast och kan inte flyttas runt. Tänk på att skruvar oftast inte ingår när du köper ett nytt skruvstycke. Ett vridbart skruvstycke kan roteras, ibland ett helt varv. Att skruvstycken går att vrida kan vara en stor fördel. Det gör ditt arbete mer flexibelt. Det är dock viktigt att du låser fast skruvstycket ordentligt så att det håller sitt läge medan du arbetar. Ett skruvstycke som inte är vridbart kan kännas mer stabilt och robust.

Ett maskinskruvstycke används för bearbetning av material i olika maskiner. Du kan till exempel använda ett maskinskruvstycke i en pelarborrmaskin eller en fräsmaskin. På Harald Nyborg kan du också köpa en billig pelarborrmaskin och fräsmaskin.

Billigt skruvstycke online på Harald Nyborg

Med bra verktyg och tillbehör blir arbetet enklare och roligare. Här kan du köpa ett skruvstäd, stort eller litet, till ett riktigt bra pris. Skruvstycken är mycket användbara och både hemmasnickaren och den professionella hantverkaren kan behöva ett skruvstycke för att arbeta effektivt och säkert. Skruvstädet ger en god stabilitet vid fastspänning. Den är enkel att använda och finns i flera olika storlekar. Välkommen att köpa ett skruvstycke på Harald Nyborg. Du beställer tryggt och smidigt på nätet och får ditt nya skruvstycke levererat med en snabb transport. Missa inte våra finfina kampanjer som dyker upp med jämna mellanrum på vår hemsida och/eller i vårt nyhetsmejl, om du prenumererar på detta. Gör du det inte redan så passa på att skriver upp dig så missar du garanterat aldrig en bra deal!