Verktygssats

Här hittar du alla våra verktygssatser som är ett måste i varje redskapsbod eller verktygslåda! Harald Nyborg har lång erfarenhet och god kunskap inom allt som rör projekten i hemmet eller trädgården och erbjuder ett brett utbud av produkter som gör arbetet både roligare, effektivare och säkrare för hemmafixaren. Välkommen att beställa din verktygssats till ett bra pris i vår webbutik idag!

VERKTYGSSATSER TILL BRA PRISER HOS HARALD NYBORG

Är du på jakt efter en uppsättning av flera tänger, bits eller gänginsatser så bör du genast titta närmare på våra prisvärda verktygssatser med handverktyg. Här hittar du nämligen alltifrån elektroniktångsset, gängtappset och finmekanikerset till bitsset, gängset och blandade verktygsset med bland annat vattenpass, måttband, sax, hammare, hobbykniv, skiftnyckel, spik, plugg och skruvar. Perfekt för dig som behöver komplettera din verktygslåda med flera olika verktyg och tillbehör! Vi är återförsäljare av några av marknadens främsta varumärken vilket gör att du alltid kan lita på hög kvalitet när du handlar hos oss. 

 

När du är rätt utrustad slipper du att avbryta mitt i projektet bara för att du inte har rätt skiftnyckel eller bits. Och varför inte investera i ett set med flera olika verktyg på en gång? På så sätt kan du vara säker på att ha rätt hylsa, tång eller nyckel för just den skruv eller mutter du har framför dig och behöver inte åka fram och tillbaka till bygghandeln. Du beställer dem enkelt och smidigt online i vår webbshop och får dem snabbt hemskickade till dig. Harald Nyborg erbjuder allt för hemmafixaren – självklart till marknadens bästa priser!