• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Glasväv och filt

Här hittar du vårt breda utbud av glasväv och glasfilt för inomhusväggar. Hitta vilken typ av vävnad du behöver till dina väggar och ditt arbete, till exempel om du behöver vävnad med underlag i eller inte. Rulla den på väggarna och avsluta med färg – då har du en vacker vägg i precis den färg du vill ha.

Läs mer
Produkter
Du har sett 3 av 3 totalt
Du har sett 3 av 3

Målarfilt för väggen

Innan du använder målarfilt som glasfilt är det viktigt att du har använt en primer. För detta ändamål måste vävnadsfyllmedel användas, som hjälper till att göra ytan slät. Om du börjar med vävnadsfiller och sedan använder glasfilt kan du förvänta dig ett särskilt bra resultat. Det beror på att primern gör ytan slätare och glasfilten gör den helt slät. Så får du den slätaste och jämnaste ytan på din vägg, vilket också är anledningen till att så många använder dessa produkter. Efteråt kan du sätta igång med pensel- eller målarrullsetet och få väggen målad. Med denna kombination behöver du inte oroa dig för att färgen spricker eller en ojämn yta. Du hittar glasfilt på denna sida, till rimliga priser.

Glasfiber för proffs

När det kommer till glasfiber rekommenderas att du vet vad du gör. Det är därför ett självklart val för proffs, medan glasfilt är mer för gör-det-självaren. Anledningen till detta är att det är mycket lättare att sätta upp glasfilt än glaspapper, men resultatet kan sluta bli detsamma. Så valet beror på din förmåga i detta ämne. Om det görs rätt kan du förvänta dig helt släta väggar, oavsett om du använder glastyg eller glasfilt.