Signalförstärkare

Det roliga med kvällen kan lätt störas om signalen inte är i sin ordning – men det kan gå väldigt snabbt. Vi tror att du förmodligen kommer att hitta den signalförstärkare du behöver just här på denna sida. I vårt varierade sortiment kan du titta närmare på linjeförstärkaren som används när det är flera användare i samma hushåll. Förstärkaren hjälper till att få igenom signalen till alla tv-apparater. Vi säljer även signalförstärkaren med hela 8 utgångar – den har en returväg på alla utgångar, och detta möjliggör valfri positionering av router och kabelmodem. Denna variant är lämplig för kabel-TV. Du kanske också letar efter en modell med justerbar förstärkning och tilt – justera din sökning, vi har den och flera andra kvalitetsförstärkare här.


Läs mer
Filtrera sökning
Varumärke
  • (1)
GroupCode
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Spänning (V)
  • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 1 av 1 totalt
Du har sett 1 av 1

Få en bättre TV-signal

När man sitter ner en fredagskväll och verkligen vill ha det bra är det självklart med en bra film. Här behöver du en tv och en antenn så att du kan se filmen. Du kan självklart även se filmen via kabel eller olika onlinealternativ. Det är dock fortfarande väldigt populärt att använda en antenn. Tyvärr upplever många en svag signal på sin antenn, vilket kan vara irriterande när man har roligt. För detta ändamål förhandlar vi fram ett antal signalförstärkare som kan hjälpa till med just detta. Om din tv står på ett tv-bord på en plats med dålig signal kan du använda en signalförstärkare och få den perfekta signalen.

Förstärk antennsignalen

På Harald Nyborg säljer vi ett brett utbud av produkter för TV och antenn. Du hittar allt inom parabolantenner, antenner och antennkablar samt mycket mer. Så du kan hitta allt du behöver när det kommer till TV-signal. Dessutom har vi även gott om signalförstärkare, vilket säkerligen kommer att ge dig en tydlig och stabil bild på tv:n. Så du behöver inte längre oroa dig för att tappa signalen precis när det mest spännande i filmen händer.