• 30 dagars öppet köp och returrätt

Våra egna varumärken

billede

Adano - Röda priser för gröna fingrar              

Adano är vårt eget märke för dig med gröna fingrar och ögon för röda priser. Lång erfarenhet och stor tillverkning garanterar gräsklippare, kedjesågar, grästrimmers m.fl. trädgårdsmaskiner av hög kvalitet till mycket bra priser. I det stora sortimentet ingår också mycket annat för trädgården som sekatörer, grensaxar, handverktyg och ett stort utbud bevattningsprodukter.

billede

Bakergrill - Osar succé!       

Baker är vårt framgångsrika märke för allt som har med grillning att göra. Förutom ett flertal olika modeller av grillar finns ett stort utbud tillbehör med allt du kan tänkas behöva; grillbriketter, lavasten, alla sorters redskap, grillborstar, förkläden med mycket mera. Allt av bra kvalitet och till priser som ger pengar över till delikatesser på grillgallret.

billede

Belluno - Billiga mästerverk

Att måla är en populär hobby men ibland också ett dyrt nöje. Väljer du Belluno, vårt eget märke av konstnärsmaterial, så får du hög kvalitet till marknadens lägsta priser.

Belluno har ett stort sortiment med oljefärger, akrylfärger, akvarellfärger, penslar, pannåer, ramar och allt annat som du behöver. Sen är det bara att börja skapa dina egna mästerverk.

billede

Busetto - Rullar på allt snabbare            

Välkända Busetto blir bara mer och mer populärt bland allt från cykelpendlare till träningscyklister. Hög kvalitet med lätta aluminiumramar och växlar från Shimano gör märket till ett mycket prisvärt val. Förutom några av Sveriges mest sålda klassiska damcyklar erbjuds allt från mountainbikes till racercyklar. Busetto hittar du bara på Harald Nyborg.

billede

Busetto Pro - Tillbehör för proffs

Letar du efter cykeltillbehör som håller proffskvalitet? Då ska du titta närmare på produkterna från Busetto Pro. Märket, som också gör cyklar under namnet Busetto, erbjuder hjälmar, sadelväskor, cykelryggsäckar, cykelhandskar med mycket mera. Dessutom erbjuds ett stort utbud av kvalitetsverktyg, pumpar, cykelvårdsprodukter och reservdelar som t.ex. däck och slang.

billede

Cosna - Prisledande inom LED

Cosna är vårt eget märke på ljuskällor som LED-lampor, lågenergilampor och lysrör. De låga priserna är möjliga tack vare stor tillverkning och försäljning - vår enkla filosofi är nämligen att ju lägre pris vi håller desto mer får vi sälja vilket i sin tur gör att vi kan ge dig ännu lägre priser.

Cosnas utbud av t.ex. LED-lampor är mycket stort.

billede

Greenfield - Cyklar åt alla!

Vare sig det handlar om barnens första cykel (som de snart växt ur) eller din egen cykel till och från jobbet, så är Greenfield ett smart och tryggt val. Vårt eget cykelmärke utmärker sig med stabila stålramar, bra kvalitet och ett mycket fördelaktigt pris. Greenfield har också ett stort sortiment av tillbehör som t.ex. olika slags lås och lampor.

billede

Harald Nyborg

Vårt helt egna varumärke, här hittar du produkter från vårt eget varumärke, nämligen Harald Nyborg. Med detta initiativ vill vi ge dig produkter till ett överkomligt pris, men som ändå får jobbet gjort. Det är vad vi står för här på Harald Nyborg. Det var därför självklart att göra en serie produkter med dessa tankar i åtanke.

billede

Heatmax - Max värme för pengarna

Med våra nordiska kalla höstar och vintrar är det lätt att bli expert på allt som har med värme att göra. Heatmax är Harald Nyborgs eget märke inom värmeprodukter och erbjuder ett mycket prisvärt sortiment för den som vill ha det varmt och gott både inne och ute. I det breda sortimentet ingår allt från olika typer av element och kaminer till terassvärmare och träbriketter.

billede

Kameda - Bra batterier, bra priser

Drivs det med batterier så kan det drivas av Kameda - märket som är vårt eget innehåller allt från klassiska AA-modeller till specialstorlekar av lithiumbatterier. Genom att göra väldigt stora fabriksbeställningar kan vi hålla väldigt låga priser. Detsamma gäller dig, väljer du Kamedas större förpackningar får du batterier till dina fjärrkontroller, ficklampor och leksaker till ett oslagbart pris.

billede

Kosama - Party on!

I vårt nordiska klimat är paviljonger och partytält ett måste för en garanterat lyckad utomhusfest. För att kunna erbjuda dig bra produkter med rätt egenskaper - tåliga, lättmonterade och till riktigt bra priser - har vi startat vårt eget märke Kosama. Oavsett om det är studentmottagning, sommarparty eller kräftskiva så är Kosama att lita på såväl i stekande sol som i hällande regn.​​​​​​​

billede

Mitsutomo - nu med 3 års garanti!      

Vårt eget märke när det gäller el- och handverktyg har blivit en favorit bland pris- och kvalitetsmedvetna hantverkare och hemmafixare. Hösten och vintern 2015 lanseras en helt ny serie innehållande 26 olika modeller av elverktyg - borrmaskiner, vinkelslipar, sågar, slipar och mycket annat. Den höga kvaliteten bevisas inte minst av att vi lämnar hela 3 års garanti på produkterna.

billede

Nakano - Campingkungen!

Harald Nyborg har ända sedan starten 1909 varit specialister på friluftsliv och Harald själv var en inbiten naturmänniska. Den traditionen förs vidare i vårt kvalitetsmärke Nakano. Produkterna tas fram av människor som själva är campare och håller hög kvalitet i allt från material till funktioner. Ett stort antal tält och husvagnsförtält liksom annan campingutrustning ingår i sortimentet.

billede

Nowel - Julegran och juleljus              

Det ska bli rejält med pengar över till klappar! Med den inställningen startade vi Nowel - vårt eget märke för allt som har med julbelysning, juldekorationer och julpynt att göra. Bra kvalitet, hög säkerhet och ett riktigt lågt pris hjälper dig att slå grannarna med häpnad. En riktigt god jul & ett gott nytt år i förskott önskar Nowel!

billede

Sartano - lysande design

Sartano är vårt eget märke inom belysning vilket innebär att redan priserna får dig att lysa upp. Sortimentet är stort, kvaliteten hög och designen trendig och snygg. Förutom saker som golvlampor, bordslampor och ljuslister hittar du också bra arbetsbelysning för både skrivbordet och byggprojektet. Sartano erbjuder också utomhusbelysning och flera olika elektriska insektsfångare.  ​​​​​​​

billede

Schuster - Målar om priskartan

Bra redskap är A och O om du vill har riktigt hög finish på ditt måleriprojekt. Oavsett om det handlar om ytterfasaden, barnens rum eller köksstolarna krävs penslar och rollers av bästa kvalitet. Schuster är vårt eget premiummärke som skapats med detta i åtanke. Priset har vi däremot satt så lågt att du får pengar över till samma höga kvalitet när du väljer färg.

billede

Sjöbo - kvalitet för köket

Skåne är synonymt med matglädje och köksarbete. Passande nog är vårt eget märke för köket döpt efter skånska Sjöbo. I det breda sortimentet hittar du mixers, vattenkokare, vågar, kaffebryggare, brödrostar och mycket annat för ditt kök. Dessutom finns ett stort utbud av termosar och köksklockor, både i form av timers och för att hänga på köksväggen.

billede

Waterhouse - För livet vid poolen  

Varför resa söderut när man kan skapa sitt eget vattenland hemma i trädgården? Vårt eget märke Waterhouse rymmer allt ni behöver till riktigt bra priser. Här finns förstås pooler och alla pooltillbehör som behövs - rengöringsprodukter, vattentestare, badstegar etc.  Men också allt för sommarleken runt omkring poolen som badringar, vattenpistoler och vattenrutschbanor.​​​​​​​

billede

WASCO - Det smarta valet inom vitvaror

Wascos produkter tillverkas hos ledande vitvarufabriker med många års erfarenhet. Men märket är vårt eget och maskinerna kommer direkt från fabriken till vårt lager vilket ger utrymme för extremt konkurrenskraftiga priser. Stor vikt har lagts på att producera kvalitetsprodukter med hög teknisk nivå när det gäller funktion, design och miljökrav. Det är självklart 2 års garanti på alla produkter och rikstäckande service garanteras via Garantgruppen.​​​​​​​