Blåslampor

Bland vårt stora utbud av handverktyg hittar du våra blåslampor, bland annat från märket Express. Blåslampor kan användas för många ändamål, till exempel lödning och ogräsbränning. Blåslampor kan avge en flamtemperatur på upp till 1850 grader och är därför idealiska för lödning av olika material, inklusive aluminium, stål eller koppar. Blåslampan kan även användas för krutbränning, där du enkelt kan bli av med ogräset, utan att använda något annat än blåslampan.

Läs mer

Blåslampor för ogräsbränning

En blåslampa är en extremt praktisk produkt för din trädgård, eftersom den möjliggör effektiv förbränning av ogräs. För detta ändamål säljer vi även större ogräsbrännare, vilket gör det ännu enklare för dig att hålla din trädgård snygg och ogräsfri. Samtidigt är blåslampor också en mångsidig produkt, eftersom det är möjligt att hålla dem i handen, och de kan därför användas för många ändamål – oavsett om det är som ett braskamintillbehör för att tända din braskamin eller något helt annat. Om du köper din nästa blåslampa från oss är du därför garanterad ett lågt pris och en hög kvalitet, vilket är viktiga parametrar när du hanterar sådana verktyg.

Gasdunkar för blåslampor

Om du redan har din blåslampa behöver du förmodligen gasdunkar, som är dess bränsle som ser till att elden blir gjord. Det smarta med blåslampor är att du enkelt kan byta ut dess gasdunk, Du kan köpa dina gasdunkar här på Harald Nyborg till extremt rimliga priser. Vi säljer även erkända varumärken, så du är också säker på att du köper en produkt som fungerar så att inga olyckor inträffar. Ta en titt på den här sidan och hitta gasbehållaren till din blåslampa.