Vävnadslim och vävnadsfyllare

Här presenterar vi vårt sortiment av vägglim och väggspackel. Välj till exempel det vägglim som kan användas i torra och uppvärmda rum, oavsett vilken typ av vägg du vill montera. Du hittar också vävfiller, som fungerar för både hel och partiell fyllning av glasfiber. Vi kan också erbjuda den multifunktionella produkten för montering av inte bara Cover It-väv, utan även miljöväv, glasfiber, målarfilt med mera. När du vill montera glasfilt, glasfiber och liknande i ditt kök, badrum eller tvättstuga behöver du ett speciellt lim - och som tur är har vi våtrumslimmet för dig. När dina nya köksväggar glänser kan du njuta ännu mer av matlagningen. Även tvätten i tvättstugan blir lite roligare när väggarna är nyrenoverade.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
  • (3)
Används till
  • (2)
GroupCode
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (1)
  • (2)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 3 av 3 totalt
Du har sett 3 av 3

Vävfiller för fyllning av glasfiber

Vävfiller används som primer för glasfiber. Det är det första lagret som används för att måla glasfiber så att det översta lagret sitter ordentligt. Det fungerar så att fyllmedlet tränger in i tyget, därav namnet. Det ger ett jämnt resultat som är redo att målas. På så sätt behöver du inte oroa dig för att färgen ska flagna eller se ojämn ut. Det är därför en viktig produkt att använda innan du plockar upp penseln eller målarrullen. Lyckligtvis kan du hitta vävfiller här på webbplatsen till mycket rimliga priser. Om du behöver målartejp eller inomhusfärg för ditt projekt kan du också hitta det här.

Vävlim till bra priser

Vävlim har flera olika användningsområden i hemmet. Det kan användas för att montera glasfiber eller till och med tapeter. Om du behöver använda vävlim för tapeter är det vanligtvis nödvändigt att späda ut limmet med lite vatten. Lyckligtvis är detta ganska enkelt och ger ett bra resultat. Precis som vävfiller ger det en jämn yta för limning av olika föremål, oavsett om det är glasfiber eller tapeter.