• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Kap- och geringssågar

Se vårt stora utbud av kapmaskiner på den här sidan! Vi säljer kapmaskiner, geringssågar och kapsågar av hög kvalitet till några av de lägsta priserna på marknaden. Oavsett om du letar efter kapmaskiner för hemmet eller arbetsplatsen hittar du ett brett urval på den här sidan. Sågarna finns med fler funktioner och detaljer, och vi har definitivt också en modell som kommer att kunna matcha dina krav och behov. Vi säljer bland annat ett brett urval av praktiska kap- och geringssågar som är lätta att flytta runt, kapmaskiner med utdragsblock, laser eller arbetsbelysning. Du är alltid välkommen att ta en titt på den här sidan för att se vårt stora utbud av kapmaskiner.

Läs mer
Produkter
Du har sett 5 av 5 totalt
Du har sett 5 av 5

FAQ – vanliga frågor

  1. Hvad er en kap geringssav?
    Kap geringssaven er en kombisav der kombinerer 2 funktioner. En kappe-funktion, der som navnet antyder, drejer som om at kappe materialer over og en geringsfunktion. Geringsfunktionen refererer til savens evne til skære i vinkler. Du kan både skære meget præcise vinkelrette vinkler og skære i smig med kap geringssaven. Med andre ord 2 meget brugbare funktioner samlet i et effektivt værktøj.

Ett brett utbud av kapmaskiner och geringssågar

På Harald Nyborg har vi ett stort urval av geringssågar. Med vårt breda sortiment av kap- och geringssågar är vi säkra på att du kan hitta precis den produkt du behöver. Du kanske till exempel saknar en kap och geringssåg som väger 16,5 kg med utdragsbord och med ett blad där skärdjupet är upp till 65 mm, då har vi det här hos oss. Vill du istället ha en fräs och gerings/bordscirkelsåg som har ett sågdjup på upp till 55 mm så har vi det också. Om det är något annat elverktyg du saknar är vi säkra på att vi har det i lager. Vi säljer bland annat ett stort urval av borrar, limpistoler och slipmaskiner.


Kap- och geringssågar till låga priser

När det gäller våra kap och geringssågar har vi aldrig kompromissat med produktkvalitet eller pris. Det vill säga, du får en superfunktionell produkt till låga priser. Det måste sägas att detta är en bra affär.