• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Elstängsel och isolatorer

Hos Harald Nyborg erbjuder vi elstängsel till några av marknadens bästa priser. På denna sida hittar du vårt utbud av elstängsel från bland annat den välrenommerade tillverkaren Elephant. I urvalet hittar du elstängsel i olika längder för både små och stora kapslingar. I sortiment hittar du även oumbärlig utrustning för ditt elstängslet. Se bland annat vårt stängselbatteri, jordkabel, stängselprovare, ledhandtag, trådsats, voltmeter och jordspett. Utforska vårt utbud på denna sida för att hitta precis det elstängsel och den utrustning du behöver.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
  • (3)
Färg
  • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 8 av 8 totalt
Du har sett 8 av 8

Allt inom elstängsel hos Harald Nyborg

Våra elstängsel tillverkas av erkända tillverkare, som t.ex Elephant, som tillverkar elstängsel av högsta kvalitet till låga priser. I urvalet hittar du elstängsel i många längder och varianter, som passar för olika typer av djur. Se bland annat vårt elstängsel M1 Mini, som lämpar sig för mindre hägn eller vår P1-E hägn med en räckvidd på 1 km, som är idealisk för hästar, kor eller hobbybruk. Oavsett om du har en gård, eller om du helt enkelt vill ha höns i trädgården, hittar du ett staket som passar för ändamålet på denna sida.

Utrustning för elstängsel

När du beställer ditt elstängsel av oss är det viktigt att även få tag i all nödvändig utrustning som inte följer med stängslet. Här är det bland annat väsentligt att införskaffa jordspett som skapar en bra jordanslutning, vilket är förutsättningen för ett väl fungerande elstängsel. Vi säljer även hybrida alkaliska stängselbatterier, stängseltestare för kontroll av stängslet och mycket mer Läs mer om elstängseltillbehören genom att klicka på de olika produkterna på denna sida.