• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Ljussensorer

På Harald Nyborg erbjuder vi ett brett urval av högkvalitativa ljussensorer. Här hittar du funktionella rörelsesensorer för helautomatisk styrning av ljus inomhus och utomhus. Med timern kan du enkelt styra hur länge lampan ska vara tänd efter att sensorn aktiverats. I urvalet hittar du ljussensorer med olika funktioner och design, som kan känna av rörelse i 180 eller 360 grader. Oavsett om du vill installera ljussensorer i ditt garage, verkstad, skjul eller vid din ytterdörr kan du vara säker på att hitta en effektiv lösning på denna sida, som bäst passar dina behov.

Läs mer
Produkter
Du har sett 10 av 10 totalt
Du har sett 10 av 10

Lampor med sensorer

När du sätter upp belysning utomhus kan du ta vara på varma sommarkvällar på ett helt nytt sätt och under årets mörka månader lyser lamporna upp och skapar en härlig atmosfär. Kanske kan trädgårdsbelysningen till och med skrämma bort tjuvar och öka värdet på ditt hus? Placera lamporna både så att du får en god funktion och för att skapa en välkomnande känsla. Lys upp ett träd med en spotlight eller strålkastare eller skapa en mysig uteplats med inbyggd belysning eller en utelampa med rörelsevakt. Det finns många alternativ. Testa dig fram så ser du enklare vilka ställen i trädgården som behöver extra ljus och åt vilket håll ljuset ska riktas.


Ljussensorer med känslighetsinställning

Med en sensor är det ibland viktigt att kunna ställa in när den ska reagera. Det kan vara om man har husdjur och inte vill att de ska påverka det. Samtidigt kan det också vara om det hänger utomhus, där småsaker kan blåsa runt. Om detta är ett känt problem, använd en ljussensor med känslighetsinställningar som kan ställas in exakt efter dina behov. Så om du använder sensorn för utomhusvägglampor eller sänglampor kommer du inte att uppleva att ljuset tänds hela tiden. Det är bra, då syftet med en ljussensor är att bland annat kunna spara el.