• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Utomhuslampor och belysning

Letar du efter vacker belysning till trädgården eller terrassen? Då är det värt att ta en ordentlig titt på denna sida. Här har vi samlat vårt breda utbud av utomhusbelysning och trädgårdslampor. Oavsett om du letar efter solcellslampor, en enkel vägglampa, trädgårdsljuskedjor eller strålkastare så hittar du det i urvalet på denna sida. Vi erbjuder bland annat vägglampor i olika storlekar och utföranden. Se bland annat de klassiska lampettlamporna eller de minimalistiska vägglamporna i stilren design. Vi erbjuder även dekorativa lyktor för att skapa mys i trädgården och strålkastare med rörelsesensor. Mycket mer utomhusbelysning hittar du i utbudet på denna sida.

Produkter
Du har sett 34 av 34 totalt
Du har sett 34 av 34

FAQ – vanliga frågor

  1. Vad är en klassisk utomhus vägglampa?
    Nordlux har skapat ett brett sortiment av klassiska utomhus vägglampor med och utan sensor. På denna sida kan du se ett stort utbud av klassiska utomhus vägglampor.
  2. Vilken utomhus vägglampa med sensor ska du välja?
    Det finns ett hav av olika utomhus vägglampor med sensorer, vi säljer ett stort urval av Sartano utomhus vägglampor med sensorer.
  3. Finns det utomhus vägglampor med LED-ljus?
    Ja. Ett stort urval av våra utomhus vägglampor har LED-ljus vilket förlänger lampans livslängd och minskar strömförbrukningen.