Ogräsduk och fiberduk

Hitta ogräsdukar för trädgårdar, trädgårdsgångar och ytor med stenplattor på den här sidan. Fiberduk och ogräsduk finns i olika storlekar och används bland annat för att täcka marken under terrassplattor. Anläggningsdukar av denna typ är gjorda av slitstarka material och starka kvaliteter som lämpar sig för områden med tung belastning. Till exempel kan presenningar användas för att öka bärförmågan på uppfarter, för att förhindra utspolning av den underliggande sanden och för att motverka myrornas underminering av plattsättningen i trädgården. Fiberdukar och ogräsdukar fungerar också som ett effektivt hjälpmedel för att hålla ogräset nere. Duken används för att täcka marken och kräver minimalt med underhåll, samtidigt som den passar till rabatter, sluttningar och terrasser.

Läs mer
Produkter
Du har sett 4 av 4 totalt
Du har sett 4 av 4

En ogräsduk är effektivt ogräsförebyggande

Om du börjar tröttna på att lägga tid och kraft på den eviga ogräsbekämpningen kan du överväga att byta från bekämpning till förebyggande. Detta gör du enkelt med en fiber- eller ogräsduk. Och det handlar inte bara om att du inte behöver lägga energi och tid på att ta bort ogräset. Använd dina tankar, din tid och energi på de lite roligare trädgårdsuppgifterna. Du kan använda den smarta ogräsduken på många ställen – t.ex. på terrassen, i sluttningar och i rabatter. Lägg marksten, granitspån, täckbark eller liknande över den för att få ett snyggare utseende på rabatten, gången eller uppfarten.

Blommorna får rätt näring när du använder fiberduk eller ogräsduk

En fiberduk är verkligen en mirakelprodukt. Om du använder duken i rabatten kan du njuta av att se dina blommor frodas. Hos Harald Nyborg hittar du fiberduken som låter vatten, luft och gödning tränga in. Ogräset hålls nere, men det du själv har planterat får växa upp och frodas, precis som du har drömt om. Om det är terrassen du använder en ogräsduk till kan du förutom att njuta av att bli av med ogräset också komma att glädjas åt effektiv kontroll mot myrornas förstörelse av plattsättningen. Precis som våra dukar kan användas på flera ställen har de också flera fördelar.