Växthus

Ett växthus förlänger odlingssäsongen och ger dig möjlighet att odla grönsaker, frukter och blommor som kräver varmare temperaturer och högre luftfuktighet.

Ett växthus kan också fungera som en smart förvaringsplats för växter under vinterhalvåret och ett lite större växthus kan också bli ett extra uterum där du kan njuta av en kopp kaffe eller bjuda vännerna på middag. På Harald Nyborg finns växthus i olika storlekar och material.

Här kan du köpa växthus till pallkrage och stora fristående växthus samt tillbehör som socklar, bultar, termometrar och fönsteröppnare.

Växthusen som du hittar här kommer från den välrenommerade tillverkaren Vitavia. De är tillverkade av hög kvalitet och är enkla att montera.

Du kan läsa om de olika växthus modellerna här >


Välkommen att upptäcka bra och billiga växthus här på Harald Nyborg!

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (214)
Färg
 • (27)
 • (34)
 • (71)
 • (98)
GroupCode
 • (161)
Material
 • (202)
 • (1)
 • (120)
 • (20)
 • (4)
 • (91)
 • (80)
Serie för varumärke
 • (1)
 • (1)
 • (36)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 36 av 214 totalt
Du har sett 36 av 214
Visa nästa 36 produkter

FAQ – vanliga frågor

 1. Vad kan man plantera i ett växthus?
  Du kan plantera de flesta grönsaker i ett växthus. Vanligtvis kan du göra det tidigare på säsongen än vanligt, eftersom värmen hjälper växterna på väg. Många odlar tomater, chili, paprika, gurka och örter i ett växthus där de är lättare att ta hand om. Men kom ihåg att vattna och gödsla oftare.
 2. Vad ska ett växthus stå på?
  Ett växthus måste stå på en stabil grund. Vanligtvis används plattor. Hos Harald Nyborg kan du köpa växthus som levereras med fundament. Vi erbjuder även fundament till några av våra modeller, kolla om vi har ett till ditt växthus här.
 3. Vilket är det bästa växthuset för en nybörjare?
  För en nybörjare är ett miniväxthus ett utmärkt val, eller möjligtvis ett väggväxthus. Det är budgetvänligt, enkelt att montera och idealiskt för mindre utrymmen som balkonger, terrasser eller små trädgårdar. Miniväxthus och väggväxthus erbjuder ett utmärkt sätt att börja odla utan att kräva stor yta eller omfattande kunskap.
 4. Polykarbonat eller glas?
  Om du främst vill odla i ditt växthus är polykarbonat optimalt då det inte släpper ut värme lika lätt som glas. Vill man börja säsongen tidigt eller använda växthuset för vinterförvaring med hjälp av en värmefläkt, isolerar polykarbonaten växthuset bättre.

Stort växthus till trädgården eller miniväxthus för pallkrage

Det spelar ingen roll om du har en stor trädgård eller om du bor i en lägenhet med tillgång till balkong – det finns faktiskt växthus för alla. För dig med en stor trädgård passar ett fristående växthus bra. När du ska sätta upp ett växthus i din trädgård ska du först fundera över placeringen. Växterna behöver ljus men det är också viktigt med skugga som skyddar när solen lyser för starkt. Skuggan kan komma från till exempel ett träd i närheten men du kan också hänga upp exempelvis en väv inne i växthuset eller sätta fast ett skuggnät. Det är en flexibel lösning som skyddar plantorna från solens strålar. Växthus kommer i många olika storlekar och former. Vill du odla höga växter och till och med träd behöver du ett större växthus med ett högre tak. Ett väggväxthus passar perfekt när du har en mindre yta att odla på och passar bra i en mindre trädgård, på en veranda eller en balkong.

Billigt växthus online hos Harald Nyborg

Oavsett om du behöver mer plats för dina tomatplantor eller om du vill börja odla tropiska frukter är ett växthus en god investering. Ett växthus fungerar som en isolerande och skyddande bostad till dina plantor. Harald Nyborg erbjuder ett stort och prisvärt sortiment av Vitavias växthus i olika storlekar, material och utföranden.

Här finns plastväxthus som du enkelt monterar på önskad plats i trädgården eller på balkongen, växthus på pallkrage och stora växthus i olika modeller samt stabila socklar och kvalitativa tillbehör. Välj ett växthus i den storlek som passar dig och läs mer under respektive produkt för att ta reda på mått, material och vad som ingår.

Köp helt enkelt ett växthus här och börja odla! Pris på växthus varierar beroende på storlek och material men vårt mål är att du ska kunna hitta ett billigt växthus här som passar din trädgård perfekt. Här kan du även hitta växthus på utförsäljning eller andra kampanjer och då är chansen stor att du faktiskt lyckas fynda ditt drömväxthus.