Fogband och tätningslister

Välkommen till vårt urval av fogband och tätningslister. Här hittar du små produkter som inte tar så mycket plats, men som snabbt får enorm betydelse. Det gäller bland annat den självhäftande och energibesparande tätningslisten. Listan är energisnål, då den håller kyla, drag och fukt ute – spara på värmeräkningen och undvik att frysa i ditt eget hem. Använd listan för dörrar och fönster – då kan du snart sätta ljus i fönstret utan att behöva titta på en låga som flimrar på grund av drag. Vi säljer även fogunderlaget som är lätt att placera i skarven och som är värmeisolerande - urvalet innehåller många olika mått så vi tror att du hittar rätt.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Produkt
  • (4)
  • (5)
Varumärke
  • (9)
GroupCode
  • (9)
  • (9)
  • (9)
  • (9)
  • (9)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 9 av 9 totalt
Du har sett 9 av 9

Tätningslister till bra priser

Om du letar efter tätningslister till bra priser har du kommit till rätt ställe. Hos Harald Nyborg säljer vi tätningslister till mycket konkurrenskraftiga priser, och vi har inte kompromissat med kvaliteten. Med tätningslister av god kvalitet har du möjlighet att täta fönster och dörrar och därmed minska energiförbrukningen, eftersom du behöver din braskamin mindre om värmen hålls inne. På så sätt kan du faktiskt spara pengar genom att köpa tätningslister från oss. Det sänker inte bara din elräkning, utan är också bättre för miljön. Rätt tätningslister är därför helt klart en bra investering för ditt hem.

Täta ditt hem

Det finns så många fördelar med att täta din bostad ytterligare. Det innebär att du kan spara mycket pengar på elräkningen eftersom energiförbrukningen minskar. Det innebär också att värmen i ditt hem fördelas jämnare, eftersom den inte sipprar ut genom dörrar och fönster. Det innebär mindre behov av panelradiatorer, värmepumpar eller värmefläktar om det är något du använder. Att frysa kan vara en hemsk sak, som du kan glömma med våra tätningsprodukter. Ta en titt på våra tätningslister och fogbottnar här på sidan.