Kalluftsfläktar

Det finns många riktigt goda skäl att investera i en kallluftsfläkt. Under varma dagar hjälper de till att kyla ett annars varmt hem. Detta är bekvämt. Dessutom har det också ett antal andra fördelar. De mer avancerade kallluftsfläktarna innehåller även avfuktningsprogram, vilket hjälper dig att få ett hälsosammare inomhusklimat. Dessutom säljer vi även ett urval av fläktar och system för värmeöverföring. Så om du behöver ett hälsosammare eller bekvämare inomhusklimat kan du definitivt hitta det du letar efter hos oss. Ta en titt på våra kallluftsfläktar och upplev skillnaden.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
  • (1)
  • (4)
  • (1)
Färg
  • (1)
  • (2)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 7 av 7 totalt
Du har sett 7 av 7

FAQ – vanliga frågor

  1. Hur mycket ström drar en vanlig fläkt?
    En vanlig fläkt, som en bordsfläkt eller golvfläkt, har vanligtvis en strömförbrukning på mellan 20 och 100 watt. Strömförbrukningen kan variera beroende på fläktens storlek, effekt och hastighet. Det kan vara bra att kontrollera fläktens märkning eller specifikationer för att få exakt information om dess strömförbrukning.

Fläkt för golv och bord

Om du behöver ett effektivt sätt att svalka dig på sommaren, ta en titt på våra fläktar. De finns i både stora och små, så du kan välja den som passar dina behov perfekt. Om du har en bilbatteriomvandlare kan du till och med ta med dem på språng om du behöver sova i tält eller liknande. Du har möjlighet att välja exakt den storlek som passar dina behov. Så om det är en liten fläkt du letar efter är detta ett alternativ.

Smarta kalluftsfläktar

På den här sidan hittar du många olika kalluftsfläktar. Vissa är ganska enkla, som en bordsfläkt, medan andra är lite smartare. Här hittar du också en mobil luftkonditionering, som fungerar som vilken annan luftkonditionering som helst, men är mobil. Så du kan ta med den när du är på språng eller flytta den från rum till rum. De är gjorda speciellt för kall luft, vilket kan leda till ett behagligare inomhusklimat. Om det är varmt ute kan du helt enkelt slå på din luftkonditionering. Om du behöver ett extra hälsosamt inomhusklimat kan du ta en titt på våra avfuktare som tar bort fukt från luften.