• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Lim & värmepistoler

När du behöver ta bort intorkad målarfärg, forma plast, avfrosta vattenledningar eller kanske böja rör, så finns vi på Harald Nyborg till hands med produkterna för jobbet. Vi har ett komplett sortiment av varmluftspistoler i olika utföranden – från avancerade allroundmodeller till laddningsbara limpistoler. Oavsett om du behöver en värmepistol till verkstaden eller om du har ett dekorationsprojekt på gång, så hittar du vad söker här.

Läs mer
Produkter
Du har sett 2 med 2 totalt
Du har sett 2 med 2

FAQ – vanliga frågor

  1. Hvor varm kan en varmepistol blive?
    Varmepistoler kan blive varme, meget varme. Hvor varm den enkelte varmepistol kan blive afhænger af hvor kraftfuld den er. Typisk vil en varmepistol generere varme mellem 100-800 grader.
  2. Kan man fjerne maling med en varmepistol?
    Ja, en af de typiske opgaver som du kan bruge en varmepistol til, er netop fjernelse af maling. Det kan være tidskrævende og besværligt at fjerne genstridigt maling, hvorfor varmepistolen vil være en stor hjælp. Når malingen opvarmes, bliver den blød og nemmere at skrabe af – helt uden brug af kemikalier.

Limpistoler & flexibla värmepistoler – billigt hos Harald Nyborg

Vare sig du letar efter en varmluftspistol som går att både löda med och torka färg med, eller om du är på jakt efter en batteridriven pistol för smältlim, så erbjuder vi precis vad du behöver. Här finns värmepistoler som klarar de flesta jobb och som har en upp till 2,75 meter lång kabel för optimal arbetsfrihet. Och om du letar efter limstift till din limpistol så har vi självklart det också. Kika på vårt kvalitativa urval av elverktyg och tillbehör och håll ett öga på de redan billiga priserna!