• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Häftapparater och häftklamrar

På Harald Nyborg säljer vi alltid ett stort urval av handverktyg för både privat och professionellt bruk. I vårt sortiment hittar du bland annat häftpistoler från de kända märkena Rapid och Mitsutomo. Du kan köpa häftpistoler med olika funktioner, till exempel med justerbar slaghållfasthet – beroende på vad du behöver den till. Du kan också hitta kraftfulla sömhammare med ergonomiska handtag som ser till att ditt arbete utförs på rätt sätt. Oavsett om du behöver en häftpistol för att montera mattor, takpapp eller isolering har vi på Harald Nyborg verktygen du behöver. Klicka runt på den här sidan och hitta exakt det verktyg du behöver.

Läs mer
Produkter
Du har sett 21 av 21 totalt
Du har sett 21 av 21

Häftklamrar för häftapparater

Naturligtvis, för att dra nytta av din häftapparat, behöver du några häftklamrar. Som tur är säljer vi på Harald Nyborg både häftapparater och häftklamrar, så att du kan göra hela ditt köp på en gång - och till och med till bra priser. Dessutom är urvalet stort, vilket gör att du kan hitta exakt den häftapparat och typ av häftklammer du behöver. Du hittar därför häftklamrarna i många olika storlekar, där du kan välja mellan 6-14 mm och hur många du vill ha. Om du behöver många rekommenderar vi att du köper ett stort paket. Är det bara ett fåtal du behöver finns det såklart även möjlighet att köpa till mindre kvantiteter. Så det beror helt på dina behov.

Handhållna häftapparater

Våra häftapparater är handhållna och kräver vanligtvis ingen elektricitet eller annat bränsle. Därför krävs det inte mycket att lägga till dessa som en permanent del av din verktygssats, och de kommer i många fall att vara extremt praktiska att ha liggandes. Till din häftuppgift kan vi även hjälpa till med andra produkter som vattenpass och andra verktygsartiklar som kan hjälpa dig att skapa ett bra resultat. Så hittar du allt du behöver här på Harald Nyborg, där utbudet är stort och priset lågt.