• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Strumpor & sockar

För att hålla dina fötter torra och varma i alla typer av väder gäller det att utrusta dem med rätt typ av sockar och strumpor. Välj ur ett brett urval av mjuka strumpor och hållbara sockar i olika storlekar för både dam och herr hos oss på Harald Nyborg och förbered dig på så sätt för årets lite kyligare dagar. Självklart kommer de även i snygg och stilren design som gör att de smälter ihop med resten av din outfit. Beställ strumpor i den stil och storlek du är ute efter till bra pris i vår webbutik idag!

Läs mer
Produkter
Du har sett 12 av 12 totalt
Du har sett 12 av 12

Hållbara termosockar och långa strumpor till bra pris online

När du ska arbeta utomhus eller befinna dig i låga temperaturer under en längre tid är det viktigt att hålla fötterna varma för att inte frysa på resten av kroppen. För som bekant så är huvudet och fötterna de delar på kroppen som släpper ut värmen och det är även i fötter, händer och öron som man oftast först märker av kylan. Med våra termostrumpor med skön resår och värmande teddyfoder ser du till att addera ett isolerande lager till dina fötter, samtidigt som deras ventilerande egenskaper hjälper till att erbjuda en god andningsförmåga och komfort.

I vår webbutik hittar du också extra långa strumpor som passar utmärkt i stövlar och högre kängor när du vill att det isolerande lagret ska sträcka sig högt upp på vaden samt lättviktiga och tunna strumpor i bomullsblandning som passar lika bra för träning och arbete som till vardags. De finns tillgängliga i storlekar för både herr och dam och du kan läsa mer om strumpornas unika egenskaper under respektive produkt. Välkommen att beställa kvalitativa strumpor till bra pris hos Harald Nyborg!