• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Trädgårds- och dragvagnar

Harald Nyborg har samlat ett urval av trädgårds- och dragvagnar som du kan se på den här sidan. De praktiska och användbara trädgårds- och dragvagnarna används för att transportera trädgårdsavfall, krukväxter, blommor, krukor och mycket mer. Vagnarna finns med tipplast och hjul, och finns i flera olika storlekar och modeller. Oavsett vad ditt nästa trädgårdsprojekt är, är trädgårds- och dragvagnar bra att ha till hands. Använd dem för att flytta jord, trädgårdsredskap, växter och stenar, eller använd en hopfällbar säck- eller avfallsvagn (med eller utan lock) till ditt trädgårdsavfall. Se även vårt utbud av krukvagnar, reservdäck och andra tillbehör till trädgårds- och dragvagnar.

Läs mer
Produkter
Du har sett 8 av 8 totalt
Du har sett 8 av 8

Hitta den perfekta trädgårds- och barnvagnen här

Vi har ett stort och varierat utbud av trädgårdsvagnar och dragvagnar, så du hittar garanterat den modell som passar dina behov. Vi erbjuder till exempel trädgårdsvagn med stöd för sopsäcken. Eller kanske är en vagn med justerbar höjd bättre för dina trädgårdsuppgifter? Och när vi ändå är inne på flexibilitet kan du också ta en titt på vagnen med nedfällbara sidor för enklare lastning och lossning. Du hittar också den robusta och dekorativa trävagnen med ett naturligt utseende som smälter väl in i din utomhusmiljö. Snart blir det en barnlek att flytta trädgårdsavfall, verktyg, stora stenar och mycket mer.

Ta en närmare titt på den hopfällbara dragvagnen här

Kanske letar du efter en vagn som inte bara är smart när du använder den, utan även när du förvarar den. Då kanske du är intresserad av vår hopfällbara vagn. Med en sådan här vagn blir det lite enklare att få plats med allt i friggeboden. Vagnen kännetecknas också av sina praktiska fickor. Men en produkt som denna kanske inte är exakt vad du behöver. Kom ihåg att du kan använda många av våra vagnar utanför trädgården - till exempel på utflykter och för att transportera matvaror.