Skottkärra

På denna sida finns ett urval av skottkärror i olika storlekar och modeller. En skottkärra är ofta oumbärlig i trädgårdsarbetet där den kan användas för att transportera allt från jord, grus, växter, stenar och trädgårdsavfall med mera. Här på Harald Nyborg hittar du därför praktiska och användbara skottkärror av till exempel galvaniserat stål. Våra skottkärror finns även i juniorversion för barn med plasthandtag och stålram. Med en miniversion för barn får de möjligheten att hjälpa till med trädgårdsarbetet.

Läs mer
Produkter
Du har sett 10 av 10 totalt
Du har sett 10 av 10

Vilken skottkärra letar du efter?

En skottkärra är otroligt praktiskt. Som tur är hittar du hos Harald Nyborg flera olika varianter, så här borde finnas just den du letar efter. Är det en skottkärra för trädgårdsarbete du letar efter? Eller kanske det är en för att transportera murbruk och betong? Och om du tycker att det skulle vara trevligt för barnen att hjälpa till i trädgården, är en juniorskottkärra precis grejen. Snart kan ni njuta av trädgården och den friska luften tillsammans.

Hitta din skottkärra på den här sidan

Du har även möjlighet att titta närmare på olika delar till din skottkärra på denna sida. Vi säljer till exempel flera typer av hjul. Kanske letar du efter en punkteringsfri variant? Oavsett vad du i slutändan väljer från vårt sortiment kan du glädjas åt att du kommer att göra ett riktigt bra köp.