Kyl/frys

När det är dags att investera i en kyl/frys ska du självklart ha det bästa. Och du hittar den här, till skarpa priser. Hos Harald Nyborg har du bland annat möjlighet att titta närmare på kylen med separat frys upptill, precis som vi klarar av det lilla kylskåpet med integrerad frysdel. Vad passar dina önskemål bäst? Kanske drömmer du om ett stort kylskåp med frysavdelning på ena sidan och kylavdelning på den andra? Du kommer att hitta det rätta skåpet här. Det kan också vara så att du drömmer mest av allt om en kyl/frys som automatiskt avfrostar? Då har du också kommit rätt.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Produkt
 • (10)
Varumärke
 • (10)
Färg
 • (2)
 • (1)
 • (7)
Inbyggd
 • (10)
Energieffektivitetsklass (A-G)
 • (9)
 • (1)
GroupCode
 • (10)
 • (10)
 • (10)
 • (10)
 • (10)
Integrerbar
 • (8)
Spänning (V)
 • (10)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 10 av 10 totalt
Du har sett 10 av 10

FAQ – vanliga frågor

 1. Vart bör jag placera min kombinerade kyl och frys?
  Placering vid för låga eller höga temperaturer utanför klimatklassen kommer att belasta, i värsta fall förstöra produkten och öka energiförbrukningen avsevärt. Klimatklassen är en europeisk standard, för vilka rumstemperaturer kylar och frysar fungerar optimalt vid: N (normal): 16-32 °C SN (under normal): 10-32 °C ST (subtropisk): 18-38 °C T ( tropisk): 18-43 °C.
 2. När är det dags att byta kyl och frys?
  Det kan vara dags att byta en frys när den inte längre fungerar tillfredsställande eller när kostnaderna för reparation och underhåll blir alltför höga. Om frysen upplever frekventa funktionsproblem, inte håller maten tillräckligt kall, har hög energiförbrukning eller visar tecken på slitage, kan det vara en indikation på att det är dags att överväga att köpa en ny frys. Det är också viktigt att överväga åldern på frysen, då äldre enheter kan vara mindre energieffektiva och ha högre driftkostnader. Om frysen inte längre uppfyller dina behov, till exempel om du behöver mer utrymme eller modernare funktioner, kan det vara en lämplig tidpunkt att uppgradera till en nyare modell. Sammantaget är beslutet att byta frys en avvägning mellan kostnaden för reparation och underhåll mot fördelarna och kostnaderna för en ny frys.
 3. Hur mycket ström drar en frysbox per dygn?
  Strömförbrukningen för en frysbox per dygn kan variera beroende på flera faktorer. En av de viktigaste faktorerna är energieffektiviteten hos frysen. Nyare modeller med hög energiklassning, som A++ eller A+++, brukar ha lägre strömförbrukning. En sådan frysbox kan dra i genomsnitt 0,5 till 1 kWh per dygn. Dessa modeller är utformade för att vara mer energisnåla genom att ha bättre isolering, effektivare kompressor och andra funktioner som minskar energiförbrukningen.

Kyl/frys av hög kvalitet

Hos Harald Nyborg hittar du självklart ett stort utbud av kylar/frysar av hög kvalitet. Sortimentet sträcker sig brett och innehåller därför modeller för mycket olika behov. Bland annat finns det kyl/frys i olika storlekar, så du slipper antingen stapla dina varor så att allt kan vara där, eller behöva använda el och utrymme på något som du inte riktigt får njuta av. Vi är säkra på att här kommer det att finnas en variant som passar just de livsmedlen och drycker som du behöver kyla eller frysa in. Snart har du en kyl/frys av högsta kvalitet som är perfekt anpassad efter dina önskemål.


Kyl/frys till skarpa priser

Letar du efter en kyl/frys till ett bra skarpt pris? Då har du hamnat på rätt sida. Vi anstränger oss alltid för att erbjuda dig vitvaror till låga priser, och det gäller självklart även när det kommer till våra vackra kylar/frysar. Så om du vill ha en plats att förvara mat och dryck fryst och kyld utan att det behöver kosta en förmögenhet, hitta din favoritprodukt på den här sidan.