Kofot och bräckjärn

Om du är på väg att börja renovera ditt hus kommer du definitivt också att behöva påbörja rivningsarbetet. För det behöver du både kofot och bräckjärn i din verktygslåda. Hos Harald Nyborg hittar du ett stort urval av kofötter och bräckjärn från det välkända varumärket Mitsutomo, som levererar verktyg av hög kvalitet. Om du behöver bryta ner en byggnad, dra ut spikar, demontera byggmaterial eller bryta ner en avdelare behöver du olika typer av kofötter och bräckjärn. Som tur är kan du hos Harald Nyborg få allt du behöver, inklusive en liten praktisk och platt kofot som används för att dra ut spikar som klarar de flesta uppgifter.

Läs mer
Produkter
Du har sett 5 av 5 totalt
Du har sett 5 av 5

Robusta kofötter i starka material

När du investerar i en kofot är det viktigt att vara säker på att den är tillverkad av starka material. På den här sidan hittar du bara rejäla kofotar, som är gjorda för att klara de flesta uppgifter, så du behöver inte oroa dig för att kofoten ska gå sönder eller böjas. Kanske behöver du riva ett förråd eller byta fönster? Oavsett vad ditt syfte är så tål vår kofot det. Dessutom kan du köpa dem till rimliga priser på den här sidan.

Stort urval av kofot och bräckjärn

En stark kofot eller bräckjärn är ett viktigt verktyg att ha på verktygsväggen, då har du alltid möjlighet att bryta upp olika saker. Det finns många situationer där detta kan komma väl till handa, särskilt om du behöver separera träbjälkar. Kofoten och bräckjärnet är gjorda för att enkelt separera dessa – och samtidigt dra upp spikar och skruvar. Dessutom gör formen att du kan använda dem för att dra upp spikar innan du börjar ta isär allt. I princip är det samma funktionalitet som många av våra hammare har, förutom att längden på kofotens skaft och bräckjärn gör det lättare att få upp även de mest otympliga spikarna