Kilar och distanser

Här hittar du kilar och distanser från Harald Nyborg. I sortimentet finns t.ex. kilar för fastsättning av dina nya dörrkarmar och fönster. Kilarna är robusta och lätta att arbeta med och påverkas inte av fukt, röta eller mögel. De kan också användas för avjämning på andra ställen där du behöver perfekta raka linjer. Du hittar också plastlådan med de rationella distanserna och styrklossarna för montering av tvåglasfönster. Använd de senare för både botten och sidorna - och om du installerar ett dubbelglasfönster i dörren är styrklossarna oumbärliga eftersom fönstret är blockerat över hörnet. Snart kan du njuta av fönster och dörrkarmar som passar direkt i skåpet - eller rättare sagt, direkt i dörrkarm och fönsterbräda.

Läs mer
Produkter
Du har sett 9 av 9 totalt
Du har sett 9 av 9

Kilar för bättre passform

Hos Harald Nyborg hittar du en mängd olika kilar som du kan använda för att fästa i dörrkarmar och fönsterkarmar. De påverkas inte av fukt, röta eller mögel. Det gör att du alltid har kilar i verktygslådan nästa gång du behöver en kil. Vi säljer även andra produkter för bygg och måleri. Vi har till exempel alla typer av skruvar och hänglås.

Distansblock i plast

På den här sidan hittar du distansklossar som är tillverkade av plast och till och med kommer i plastförvaringslådor. Användningen av plast innebär att du får solida distanser som till och med kan köpas till låga priser. Plast är ett utmärkt material för detta ändamål, eftersom det håller länge. På så sätt kan du få alla dina behov täckta utan höga kostnader. Du kan fylla en flyttlåda med distansblock och ha gott om för dina behov. Dessutom säljer vi också plastkilar, som har samma långvariga egenskaper.