Svetshjälmar och -visir

För att kunna arbeta effektivt och koncentrerat är det viktigt att ha rätt säkerhetsutrustning. Som tur är hittar du det här, inklusive svetshjälmen med rörlig skärm. Om du letar efter hjälmen, som fungerar via solenergi och har justerbar dämpning, har du också kommit rätt. Vi kan även hantera glas till din hjälm – där vi säljer både mörkt och ljust glas till svetshjälmen. Och om du bär glasögon ska det naturligtvis inte vara ett hinder för att arbeta säkert och koncentrerat – vi har svetsglasögon som sitter sömlöst på utsidan av vanliga glasögon. Inom kort kan du se fram emot många timmar i verkstaden, där du inte behöver oroa dig för säkerheten, utan bara för det du faktiskt är där för.

Läs mer
Filtrera sökning
Varumärke
  • (1)
GroupCode
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 1 av 1 totalt
Du har sett 1 av 1

Säkerhetsutrustning för svetsning

Det finns många typer av arbeten där säkerheten är oerhört viktig. Här är svetsning det perfekta exemplet på en typ av arbete som alltid kräver rätt utrustning. Om du inte har rätt svetshjälmar och skyddsglasögon kan det snabbt gå fel. Som tur är säljer vi ett brett utbud av svetssäkerhetsalternativ, vilket även inkluderar vårt skyddsglas. Dessutom kan vi även rekommendera en bra arbetsjacka för svetsning och en salva. Då skyddas kroppen från gnistor och salvan kan användas efteråt om händerna har skadats. Men vi rekommenderar också att du alltid använder handskar när du hanterar farligt arbete.


Svetsglasögon och svetshjälmar

Om du letar efter säkerhetsutrustning för svetsning har du kommit till rätt ställe. Vi säljer svetsglasögon, svetshjälmar och skyddsglas för svetsarbeten. Dessa skyddar de känsligaste delarna av kroppen, nämligen ögonen och ansiktet. Speciellt ögonskydd är viktigt vid svetsning, och vanliga glasögon räcker inte här. De måste ge ett bra skydd mot gnistor och metallrester – eller vad som helst. Så gör dig själv en tjänst och skaffa rätt skyddsutrustning så att du kan göra ditt jobb med sinnesfrid.