• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Gräsluftare och vertikalskärare

I det breda utbudet av trädgårdsmaskiner som vi säljer på Harald Nyborg hittar du våra mossrivare, gräsluftare och vertikalskärare. Trädgårdsmaskiner i denna produktkategori används för att ta bort mossa och hjälpa till med underhåll av gräsmattan. Om du vill ha en snygg och välskött gräsmatta behöver du vanligtvis investera arbetstimmar och, viktigast av allt, ha rätt utrustning och gödningsmedel tillgängligt. Mossrivare, gräsluftare och vertikalskärare hjälper dig att uppnå önskat resultat. Ofta används olika produktnamn för elektriska mossrivare, gräsluftare och vertikalskärare. Läs mer om varje produkt och dess användningsområde genom att klicka på den nedan.

Läs mer
Produkter

FAQ – vanliga frågor

  1. Hur blir jag av med mossa i trädgården?
    Om du vill bli av med mossa i trädgården kan du lyckligtvis enkelt ta bort den effektivt med en vertikalskärare eller gräsmatteluftare.
  2. När ska du använda en vertikalklippare eller gräsmatteluftare?
    Maskinerna används ofta för att ta bort mossa och därför kan de med fördel användas i mars och april då mossan är lös och gräset ännu inte är i full tillväxt.

Bli av med mossa med en kombinerad gräsluftare och vertikalskärare

Om du drömmer om en vacker, enhetlig gräsmatta utan mossa är gräsluftare och vertikalskärare dina nya bästa vänner. Lyckligtvis har vi en modell som kombinerar båda maskinerna i en, vilket inte bara ger dig den perfekta gräsmattan, utan också ger dig lite mer utrymme i din redskapsbod. Snart kommer du att kunna njuta av en hjälpande hand när det gäller att ta bort mossa - gräsmattsluftaren hjälper dig att göra just det, eftersom den sliter bort mossan. Vertikalskärarens uppgift är att ge luft ända ner till gräsrötterna, så att gräsmattan kan växa tätt. På så sätt kan gräset kväva mossan. Hos oss hittar du gräsluftaren/vertikalskäraren som även tar bort löv, kvistar och liknande från din gräsmatta.

En vertikalskärare och mossrivare ger dig en snygg gräsmatta utan att det kostar skjortan

En av fördelarna med våra vertikalskärare är de smarta uppsamlarna. Med en uppsamlare behöver du inte städa upp efter mossborttagningen. Därför går det snabbt och enkelt att använda den här typen av maskin. Du kan också titta närmare på en variant med flera arbetsdjup, både för vertikalskärarfunktionen och mossborttagningsfunktionen. De olika djupen ger dig en mycket flexibel produkt som du kan anpassa efter dina aktuella behov. När du handlar hos Harald Nyborg får du naturligtvis också fördelen av våra alltid låga priser. På så sätt behöver du inte spendera mycket pengar bara för att du drömmer om en vacker och välskött gräsmatta.