• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Gräsklippare

Hitta en bra och pålitlig gräsklippare från märken som Adano, AL-KO och många fler här. Om du äger ett hus, stuga, fritidshus eller en koloni med en trädgård är det oundvikligt att du kommer behöva klippa och trimma din gräsmatta. Men med rätt utrustning och rätt maskiner blir arbetet både roligare och lättare att utföra, och på den här sidan hittar du ett urval av gräsklippare för detta ändamål. En gräsklippare kan vara självgående, elektrisk, bensindriven eller utrustad med ett litiumjonbatteri som behöver laddas. Maskinen kan också vara handhållen och märkas som "handklippare".

Läs mer
Produkter
Du har sett 10 med 10 totalt
Du har sett 10 med 10

FAQ – vanliga frågor

  1. När är en bensindriven gräsklippare bra?
    En bensindriven gräsklippare passar den som har en relativt stor gräsmatta. Den är robust och har stor klippbredd och lång körtid.
  2. Hur tömmer man en tank på bensin?
    Du kan tömma din gräsklippares bensintank genom att antingen tippa den eller genom att använda en oljesug. Eller så finns det ofta en bottenplugg som går att skruva loss.
  3. Vad är skillnaden mellan en gräsklippare och en grästrimmer?
    Gräsklippare och grästrimmer är två namn för liknande maskiner som används för att klippa gräs i trädgårdar eller andra grönområden.

Gör trädgårdsarbetet roligare och enklare med en pålitlig gräsklippare

Blir du lite irriterad när ljudet från grannens gräsklippare påminner dig om att du snart ska klippa gräset? Oroa dig inte - med rätt modell går det snabbt och enkelt. En effektiv och pålitlig gräsklippare är kanske särskilt bra när du vill klippa regelbundet. När du klipper regelbundet får du mycket tillbaka. Du får en gräsmatta som är fin och tät. Dessutom ger du ogräs och andra växter en tuff match när du klipper ofta. Om detta låter som något du skulle vilja göra är det dags att hitta gräsklipparen som gör det hela lite enklare och roligare.

Hitta en gräsklippare för den stora tomten, koloniträdgården och allt däremellan

I vårt utbud kan du kika närmare på många olika typer av gräsklippare. Du hittar till exempel den elektriska gräsklipparen med justerbar klipphöjd. Det gör även vår självgående modell - kanske är det den du har letat efter. Eller är du mer för manuell push - till exempel en batteridriven gräsklippare? Det finns något för alla. Kanske har du en kolonilott eller en mindre trädgård? Även då har vi den perfekta modellen för dig. Den här gräsklipparen har också en praktisk gräsuppsamlare. Om du har förälskat dig i en Harald Nyborg-gräsklippare utan gräsuppsamlare, men tycker att det vore skönt att slippa kratta upp gräs, kan du köpa till en gräsuppsamlare för ett rimliga pris hos oss.