Pulka

På vintern är ett av de största nöjena att se snön falla. Vuxna förknippar snön med nöje och jul, medan många barn inte kan vänta med att komma ut och åka pulka. Därför säljer vi många olika typer av pulkor, så att ditt barn kan ha kul i snön. Snön ligger inte så länge kvar i hela Sverige, men som tur är har vi gott om utomhusleksaker. Vi säljer t.ex. stora studsmattor och fotbollsmål. Så du är täckt, även när snön försvinner.

Läs mer
Produkter

FAQ – vanliga frågor

  1. Vilken pulka är bäst?
    Det finns många olika pulkor, en kälke eller bob i plast är en bra satsning. Flera pulkor finns även med ratt och bromsar, vilket också är en stor hit bland barn.
  2. Finns pulkor med broms?
    Ja du kan välja pulka med eller utan broms.

Stora och små pulkor

I denna kategori kan du hitta olika pulkor och åklappar som används för snön. Nedan säljer vi både stora och små pulkor, som har plats för en person eller flera. De är gjorda för barn, men har ändå en viss storlek, så att det finns gott om plats för barnet. Dessutom kan du även köpa de mycket små och enkla. Den innehåller därför en åklapp, som tar väldigt lite plats och väger väldigt lite, men som ändå kan användas för pulkaåkning. Så när snön har fallit kan du enkelt lägga undan fotbollsmålet och börja åka pulka med barnen.

Släde för lek i snön

Här på Harald Nyborg säljer vi många produkter inom utomhuslek. Många av dessa används framför allt på sommaren, som våra studsmattor eller pooler, men på vintern kan vi även hjälpa till med produkter. Här kan vi rekommendera att du tar en titt på våra pulkor som finns att köpa i olika varianter och till rimliga priser. Möjligheterna är många när du köper din kälke hos oss. På så sätt kan barnen komma ut i snön och leka.