• 30 dagars öppet köp och returrätt
 • Prisgaranti - kolla oss först!

Övriga fällor och bekämpningsmedel

Invaderas din trädgård av störande sniglar? Kanske är det mördarsnigeln som gör dig galen för att den mumsar sig i salladen du skulle ha serverat till sommarens gäster, eller jordgubbarna du ville ha till efterrätt? Eller surrar flugor och getingar in när du öppnar fönstret det minsta? I vårt stora utbud av insekts- och skadedjursbekämpning hittar du produkterna som kan rädda dig från krypen. Det gäller även myror – vi har produkter som kan användas inomhus såväl som utomhus. När det kommer till gnagare hjälper vi också till så att du kan återta kontrollen. Oavsett om det är möss eller råttor som är problemet, finns det flera lösningar för dig i vårt sortiment av insekts- och skadedjursbekämpning.

Läs mer
Filtrera sökning
Pris
Varumärke
 • (1)
 • (2)
Färg
 • (1)
 • (1)
 • (2)
 • (2)
Visa endast varor som finns i lager
Produkter
Du har sett 12 med 12 totalt
Du har sett 12 med 12

FAQ – vanliga frågor

 1. Vad är effektivt mot flugor?
  Insektsnät för dörrar och fönster är det effektivaste sättet att hålla borta flugor och andra insekter från hemmet. Flugfångare, både klibbiga och elektriska, kan vara effektiva för att fånga och kontrollera flugor. Klibbiga flugfångare lockar in flugor med hjälp av doftämnen och fångar dem på en klibbig yta. Elektriska flugfångare använder ljus för att locka flugor och sedan elektrocuterar dem när de kommer i kontakt med enheten.
 2. Hur effektivt är flugpapper?
  Flugpapper kan vara en effektiv lösning för att fånga och kontrollera flugor. Pappret är belagt med ett klibbigt ämne som lockar flugor och hindrar dem från att flyga iväg. När flugorna landar på papperet fastnar de och blir fångade. Detta minskar antalet flugor och bidrar till att hålla dem borta från ditt utrymme. Effektiviteten av flugpapper beror på flera faktorer, såsom antalet flugor i området, placeringen av pappret och eventuella andra attraktiva eller avskräckande faktorer för flugorna. Det kan vara en enkel och prisvärd metod att prova för att hantera flugproblem.
 3. Var kommer alla småflugor ifrån?
  Småflugor, även kända som bananflugor eller fruktflugor, har en tendens att komma från övermogna frukter eller grönsaker. Flugorna lägger sina ägg på dessa frukter eller grönsaker, och när äggen kläcks blir de till larver som sedan utvecklas till flugor. Småflugor kan också lockas av fermenterande ämnen, som alkohol, jäst eller överblivet matavfall. Det är viktigt att snabbt ta hand om och kasta bort övermogna eller förmultnade livsmedel för att undvika att locka till sig småflugor. Att hålla köket rent och torrt kan också bidra till att minska förekomsten av småflugor.
 4. Vilken doft gillar inte flugor?
  Flugor ogillar ofta doften av citron eller citrus. Du kan använda citronolja, citronskal eller citronsaft för att sprida doften av citrus och avskräcka flugor. Du kan använda detta genom att torka ytor med citronsaft, spraya citronolja eller placera citronskal på strategiska platser där flugor tenderar att vara ett problem. Det kan vara ett naturligt och effektivt sätt att hålla flugor borta från vissa områden både inomhus och utomhus.
 5. Vilken flugfångare är bäst?
  Som medarbetare på Harald Nyborg rekommenderar jag ofta våra kunder att välja en elektrisk flugfångare. Den är effektiv, miljövänlig och säker att använda både inomhus och utomhus. Denna typ av flugfångare lockar insekter med UV-ljus och neutraliserar dem effektivt utan användning av kemikalier.

Ta kontroll med rätt insekts- och skadedjursbekämpning

På denna sida hittar du inte bara insekts- och skadedjursbekämpning för olika djur utan du kan även hitta olika typer av produkter, så att du inte bara blir av med djuret som stör dig, utan också så att du kan göra det på ditt sätt. Föredrar du flugsmällare eller flugspray? Är du mer inne på en råttklafffälla eller en råttgiftlåda? Harald Nyborg erbjuder många olika möjligheter. Du kan också ta en titt på insekts- och skadedjursbekämpning för sniglar, spindlar, mullvadar, rävar och mer här. Snart är det du som har tagit full kontroll över hem och trädgård igen.

Insekts- och skadedjursbekämpning till låga priser

Lyckligtvis, när det ser dystert ut för dina trädgårdsdrömmar, eller du har fått nog av flugor och getingar som sätter sig på din mat, kan du agera. Välj den form av insekts- och skadedjursbekämpning som passar dig bäst och ha snart trädgården och köket fritt från objudna gäster. När du handlar hos oss kan du också vara nöjd med att du gjort ett riktigt bra köp. Insekts- och skadedjursbekämpning behöver inte kosta skjortan när du handlar hos oss.