• 30 dagars öppet köp och returrätt
  • Prisgaranti - kolla oss först!

Högtryckstvätt

När du behöver rengöra trädäcket, altanen, bilen eller båten är det en stor fördel att använda en högtryckstvätt som enkelt och smidigt avlägsnar intorkad smuts. Hos oss på Harald Nyborg hittar du effektiva högtryckstvättar av bäst i test-vinnande varumärken. Vi erbjuder också tillbehör, reservdelar, förlängningsslangar, roterande borstar och allt annat som underlättar för rengöring utomhus. Här finns bland annat takrengörare med praktiskt teleskopskaft för lång räckvidd och underredstvättare för svåråtkomliga ställen som till exempel hjulhus eller rännor. Som alltid erbjuder vi detta, och mycket mer, till marknadens bästa priser. Du beställer enkelt online och får din nya högtryckstvätt levererad med en snabb leverans. Vår normala leveranstid är 2–5 dagar.

Läs mer
Produkter
Du har sett 15 av 15 totalt
Du har sett 15 av 15

FAQ – vanliga frågor

  1. Vad är en högtryckstvätt?
    En högtryckstvätt används för rengöring av till exempel utomhusytor, maskiner, byggnader och fordon.

Bra högtryckstvätt, tillbehör och reservdelar från Nilfisk

En högtryckstvätt har många användningsområden och klarar att rengöra stora ytor på kort tid, så om gillar du att fixa hemma är en högtryckstvätt en god investering. Du kan till exempel använda en högtryckstvätt för att tvätta en husfasad men du kan också använda den för att tvätta bilen och rengöra kakel, murar och altaner. Men hur fungerar egentligen en högtryckstvätt? Jo, du ansluter den till en vanlig trädgårdsslang och en strömkälla. Med hjälp av en pump skapar högtryckstvätten ett vattentryck som är flera gånger större än det vanliga trycket i slangen. Detta innebär att det blir mer effektivt att rengöra saker med en högtryckstvätt. Innan du väljer vilken högtryckstvätt du ska köpa kan det vara bra att fundera över hur du vill kunna använda den så att du får en tvätt som passar dina behov. En högtryckstvätt med en kraftfull motor klarar helt enkelt en svårare rengöring bättre. Tänk dock på att vissa ytor kan ta skada av ett allt för högt tryck. Till din högtryckstvätt kan du köpa till både reservdelar och tillbehör. Detta utökar både användningsområdena och effektiviteten av högtryckstvätten. En roterande borste eller en terrasstvätt är exempel på två smarta tillbehör.

Köp högtryckstvätt billigt online

Visst är det skönt att äntligen komma igång och göra det där man gått och tänkt på under en lång tid men inte riktigt hunnit eller orkat med? Det kan till exempel vara att tvätta taket, rengöra underredet på husbilen eller skölja av uteplatsen ordentligt. Med rätt verktyg behöver det inte alls vara svårt och krångligt och när arbetet väl är klart är samvetet lika rent som den nyspolade ytan. Hos oss får du de bästa förutsättningarna för enkel och smidig rengöring oavsett om du vill spola av traktorn, husvagnen, huset, uteplatsen eller växthuset. Ta del av vårt sortiment av kvalitativa högtryckstvättar, reservdelar och tillbehör. Här beställer du smidigt online till riktigt bra priser. Du kan med andra ord få bästa högtryckstvätten billigt.